| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Azért van is benne igazság is. Több dolog hiányzik belőle ami a korábbi verziókba már benne volt mint amennyi újdonság belekerült.
"Van karrier. Championship mód, csak nem saját név alatt kell menni. És van Pro Season is. Lejátszhatod az évet ahogy a nagyok is. Ez a lényege az F1nek."
Még nem próbáltam de van itt is autó fejlesztési lehetőség, átigazolás egy másik csapathoz, első számú pilóta státusz stb. mint az előző évek karrier módjában? Ez a Pro Season is pedig inkább minősíthető egy grafikai beállításnak mint játék módnak ami a HUD-ot kapcsolja ki amit akár a graphics settings-be is rakhattak volna a főmenü helyett. No meg aztán annyira Pro, hogy alapból minden segítség be van kapcsolva, beleértve az ideális vonalvezetést is, amiket ki sem tudtam kapcsolni mert belépve az Assist menübe inaktívak a változtatási lehetőségek, ráadásul azt mutatja, hogy minden segítség ki van kapcsolva miközben minden be van :)
A több megszokott dolog hiányának felsorolásakor hajlamosak megfeledkezni a Scenario mód hiányáról, mert, hogy eddig ilyen is volt a játékban. A Classic módot inkább nem is írom, mert az a korábbi részek egyikében volt csak, de ilyen is volt.
A testre szabott kormány beállításokat nálam is elfelejtette a játék :(
"a grafika túlzottan nem fejlődött tavaly óta
Nyilvánvaló hogy a cikk írója egy métert sem tett meg a játékkal, sem ezzel sem az előzőekkel."
Ennek is van oka, hogy ezt írják. Nyilván vannak szép pillanatai a játéknak, mint pl a képen amit korábban lac coo is beszúrt, de ez nem minden esetben tükrözi a valóságot. Itt egy saját screenshot, amit Ultra beállítások mellett készítettem. Egyedüli éles kép a játékon belüli monitoron látható, azon kívül minden el van mosva, pedig a post process-t már LOW-ra állítottam, ami pedig esetlegesen bekapcsolva maradt az a hardware_settings_config.xml-ben kikapcsoltam, mégis így néz ki ami számomra nem kicsit zavaró. Egy homály az egész! Utánaolvasva ezt rajtam kívül is sokan nehezményezik net szerte.