21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#17008 A szokásos körökön tul nincs mas ötletem:
-driver frissítése avagy régebbi verzió beszerzése
-feladatkezelőben max prio adása a proginak
-intel és nvidia hardver vásárlása -
swadawa senpai #17007 Már boccs a dupla hozzászólásért, de lekell irnom, hogy egyébként rémhír terjesztés oda ide, nincs jól optimalizálva a program,
nehogy már 25 fps-t tudjon bechmarkon úgy hogy high beállitások mellett a antialasin nincs is rányomva :D Mindent nem full hd-n!! (mert ott megérteném) -
swadawa senpai #17006 Kérlek segítsetek,
egyszerűen rosszul fut a játék, először mikor elinditottam, csak a time trialba is szaggatott stb, ha lowestra vettem a beállitásokat csak rosszabb lett. Aztán valahogy megjavult, nem értem hogy, na ekkor mondtam futok egy hétvégét :) Ja, várjál, szó szerin 1-3 fps-t ad, 800x600 as felbontáson, legkisebb beállitások, minden kilőve- fx 6300-hd7850-8gb ram, ez simán elég kell legyen 1440x900-on, és elég is, mivel érdekes, benchmarkot futattva nics probléma folyamatos képet ad, de ha én magam inditok versenyt 5 fps beállitástól függetlenül- még direkt letiltottam hogy csak 1 magot használjon a 6-ból-persze szolid 5 fps megmaradt :)
Valami tipp? -
hqx #17005 Nálam is a teszt gépen a minimum gépigény körül mozog, egyedül a vga erősebb, de fix 60 fps-el ultrán fut a program.
De már megint olyanokat lehetett olvasni, hogy optimalizálatlan, az irányítás nem változott az F1 2014-hez képest, meg hasonló finomságokat terjesztenek az éterben a sok barom. -
#17004 A brazil és az Abu-Dhabi pályán próbáltam, hogy kinéztem oldalra vezetés közben. Nagyon tetszett, ahogy suhan el oldalt a táj.
A Driveclub porrá veri összességében, de mint F1 nagyon jó ez a grafika. Néhány pályán az aszfaltot lehetett volna még részletesebbre venni azért. Viszont konzolon ez kellett gondolom a stabil 60 fps-hez. -
#17003 Bizony, megcsinálták.
Nekem volt egy futamom Bahrain-ben, épp a kiállásom után kezdett komolyabban esni az eső. Azonnal mindenki intermediate-re váltott. Nekem is kellett, mert a következő körömön már nagyon csúszkáltam. Aztán láttam, hogy egyre jobban szárad az ideális ív és az eső is már egy ideje csak szemerkélt.
A legtöbben váltottak is vissza lágy gumira, és elkezdtem jelentős időt veszteni hozzájuk képest, úgyhogy végül kimentem én is. -
#17002 Már lentebb vettem, de még kísérletezek :) Jelenleg 100, 70, 70-en van. -
#17001 Na igen az elmosás! Nekem is attól folyik ki a szemem. Olyan mintha valamilyen 3D-s filmet néznék szemüveg nélkül, kistulzással. Éppen ezt próbálom kiirtani :)
A gépigényre vonatkozóan feltehetően nem lesz gond. Ajánlott gépigénynél is pl. GTX 970 VGA-t ír ami kb. 1/3 teljesítménnyel többet nyújt mint a GTX 960-asom és i7-es procit ami nagyobb teljesítményű mint az én i5-ösöm, mégis 80-100 FPS-el fut ULTRA beállításokkal. -
#17000 Es jobb lett ?
Ha megfelelo az ero ,az utt effekteket es a weight et vedd lejjebb. -
#16999 Pont ennyire állítottam :) -
#16998 120% korul probald, CM mindig is ilyen volt, Dirt Rally is .... -
#16997 Szerintem jol fut, szokasos CM eltulzott gepigeny ,,,, -
#16996 Megvettem en is, a lentebb emlitett eleresen (#16950), atneztem, biztonsagos cucc, kicsit izgalmas volt, de fele arbol kijott;) Ez is valami trukkos "ajandekozos" dolog lehet, magan emberek a cegen (G2A) keresztul vagy tisztan a ceg. varni kellett 2-3 orat, amire megjott a kod. penzt nem tudnak lenyulni, papirokat sem kernek, sem Steam accountot, lenyegeben semmit. Az egyetlen ami necces lehet, ha megegyszer tovabb adjak a kodot es/vagy a Steam szurja ki a trukkozest. De ha az adatok nem kamuk, akkor tobb tiz ezer eladasuk van, talan mukodik...
Este ranezek, kivancsi leszek ra. Bar azert izgalmas a dolog, mert a gepem a minimum konfigot sem eri el, de bizok a Codies-ben, meg amugy is mindent kissebb felbpontasban futtatok (full HD-ben amugy is azonnal kikapcsol a gepem:D), meg nem nagyon erdekel a csicsa es az elelmosas. -
#16995 Hát igen, ez így tényleg nagyon babán néz ki! :) -
#16994 Soha sem állítottam feljebb driverben :) Nálam szinte minden esetben, és most nem is nagyon jut eszembe kivétel, 105%-n szokott lenni az Overall Effects Strength. Megpróbálom akkor fentebb venni. -
hqx #16993 Ja, tényleg! Post Process.. A hardware_settings_config.xml van is olyan sor hogy postprocess motionBlur="true" THx
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.12. 22:55:33 -
#16992 Nem tudom azt még nem próbáltam ... -
Timbu #16991 Ha már nagyon szép tócsák vannak: a száradó ívet megcsinálták vizuálisan/tapadásban? -
#16990 Post processt vedd lejjebb, vagy a hardver settings xml-ben . -
hqx #16989 A game verzió 1.0.18.9143? És ezt a Motion Blur-t ki lehet kapcsolni? A cockpit nézet sem tetszik. Kéne állítgatni valahogy...
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.12. 22:45:24 -
#16988 Van driver persze .
De az irányítás valóban elég barkács, nem is értem, házon belül a Dirt-ben megcsinálták ide meg nem rakták be ?!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.12. 22:43:20 -
#16987 Kulon usb-n van nekem is...
Uhy neked a pedalhoz valtohoz fennt van a driver? -
#16986 Ronda .... :D
-
#16985 Szerintem nálad fog rendesen működni, csak a külön usb vel van baja, asszem ..... -
llw66 #16984 Tudom tilos,de tud valaki linket,elérhetőséget a virágboltira,persze ami működik?
-
#16983 En is felraktam:)
Holnap ki is probalom rendesen,most csak megneztem h felismeri-e a pedalt...ugy nez ki mukodik majd:) -
#16982 Ez CM, driverben emeld feljebb az FFB erőt, már megszokhattad! :)
Amúgy meg ne nézegesd versenyezz :) -
#16981 Na felraktam a virágboltit. Nem tudom, hogy van e köze hozzá de az FFB elég furcsa, mondhatnám inkább azt, hogy rossz, alig lehet érezni. A játékbeállításon belül már mindhárom csuszkát felhúztam a maximumra, amikor rámegyek a kerékvetőre ráz éppen de az is olyan semmilyen. A grafikai beállításokat HIGH-ra állítottam, de az első játékkal töltött perc után kiléptem, hogy ellenőrizzem, hogy nem maradt e mégis LOW-on, mint ahogyan eredetileg is volt, de NEM. Ezek után beállítottam ULTRÁRA, de a várakozásokkal ellentétben nem estem hasra, sőt! Bizonyos területeken biztosan látható a fejlődés, mint pl. a lentebbi tócsás videó, de az összkép, így első benyomásra, nem annyira meggyőző számomra. -
#16980 Nálam egy idegesítő bug van ( a pedálokon kívül ..), ha újraindítok egy versenyt, vagy megszakítom replay-el ,akkor elveszi az ffb-t ,alig lehet érezni valamit belőle :)) -
#16979 Monacoban mentem versenyt 5 körben alagút utáni sikán balos korlátot kicsit elkaptam kerékkel bal oldalt, kerék azonnal kitört. -
ElNano #16978 17:20-tól nagyon ott van!
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.12. 18:00:15 -
#16977 Igazabol nem baj ez, direktben meg nem lattam, csak higy safga zaszlo van es allnak az ut mellett, de eddig mindig baj volt, higy soha senki nem tori ossze magat, nem esik ki. -
Fantasy18 #16976 it a videó róla :)
-
#16975 Cm f1/-el mindig is ugy kellett jatszani mint online : ha nagyon menni akart mert sokkal gyorsabb engedni kell. Mintha a legjobb haverod szorongattna es biztosan hagynal neki helyet.
De persze csak egy ai, nyilvan tud hulyeseget csinalni.
De ha mukodik majd a pedalom, en nagyon szivesen kiprobalnam normalis emberekkel multiban.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.12. 17:33:21 -
Fantasy18 #16974 mindjárt én is rakok fel videót egy számomra furcsa AI balesetről. -
Fantasy18 #16973 persze néha csinálnak butaságot főleg lekörözéseknél de amúgy sokkal jobb mint eddig. project cars nál és a assetto corsanal na meg az elődöknél sokkal jobb. számomra ez egy jó unaloműző single player játék. multizni inkább iracing vagy assetto. na meg majd dirt rally ha kijön hozzá a multi -
#16972 Bugot en is lattam, van ilyen :)
Iranyitassal nem ertem mi lehet, az az egy tuti jo, bar lehetne jobb fajta ffb....Tores az meg mindegy ha mar tort, ott ugy is vege a versenynek :) -
#16971 Osszetortem elolro haturu, aztan elromolott a zauto! Ez de szar ! :)))))) -
hqx #16970 Nekem az AI elég hülyének tűnt videókból. Igaz, a taktikai részét nem tudom, de ha jól működik, akkor az jó!:) -
Fantasy18 #16969 azért közepes mert pár bug van benne. törésmodell számomra kicsit gyenge, és néha fura is. motorhibák hiánya gyílkolhatom ahogy akarom nem füstöl el. kormány beállítások szörnyűek. virtual és normális safetycar hiánya. carrear mód hiánya. irányítás még mindig nem a legjobb de ha az elődökhöz mérem akkor viszont már sokkal jobb