| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Pont annyit fordul a kormány amennyit a valóságban is, és a játékban is. Nincs semmi kamu animáció már. Minden miliméter pontosan úgy történik és úgy is néz ki ahogy én kormányzom. Tapadás csökkent, ha elmegy a segge természetesebben lehet megfogni, az egész kézreáll és játszani kell a gázzal. Olyan helyeken is el kell emeleni ahol a 14ben nem kellett és ahol a valóságban is elemelik. Ez pedig fokozza az élményt. Tapadási határokat is jobban lőtték be, ha pár méterrel később fékezel szépen lesodródik. Nagy gond volt h nem blokkol a kerék, ha meg igen ahhoz irreális dolgot kell csinálni. Ezt is fejlesztették, mert "könnyedén" lehet blokkolni és figyeli azt is hogy melyik oldalon megy el a terhelés.
Hogy ki mit várt nem igen érdekel. Nekem megvoltak azok a szempontok amitől többet vártam és kb kivétel nélkül jófele mentek el. Sose lesz ez űber FFB, sose lesz űber sim. Mint ahogy a Dirt Rally sem, de ez a két játék nagyon jó irányba ment el és egyszerűen élvezetes játszni őket. Nekem több jelenleg nem kell. Egyrészt mert nem lesz, másrészt azt akarom élvezni ami van, hisz ezeket azért csinálta a Codie.