Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak bõven😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
érdemes lenne még megvennem eredetiben a játékot? Csak a multi miatt szánnám rá a pénzt. Mennyire stabil az online rendszerük? Csalók,vezetni nem tudó hülyegyerekek mennyire vannak elterjedve?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Danecay
Hali!

Van arra mód, hogy Hamachi-n, vagy Tunngle-n keresztül lehessen játszani eredeti, teljesen felpatch-elt játékkal?
A connection problémák teljesen kiborítanak! Tesómmal játszanánk néha amikor kijön rá a lépés, de rendszerint több idõbe telik összehozni azt, hogy mindketten csatlakozzunk, mint amennyit végül játszunk. Vagy eleve a Lobby-ba nem jelenik meg a másik fél READY-je (züld pipa), miközben nála megjelenik, és elvileg minden rendben, vagy játék betöltése után a server indítónál, WAITING FOR PLAYERS felirat, miközben az elvileg csatlakozó fél róhatja a köröket a pályán, vagy pl. a tegnapi eset, WAITING FOR PLAYERS felirat teljesen fekete képernyõn, egészen addig amíg a másik fél ki nem lép, amikoris azonnal betölti a BOX-ot, LOST Connection felírat mellett. Persze olyan is, van, hogy idõmérõrõl futamra történõ lépésnél kapcsol szét. Nem tudom mi lehet, de így eléggé játszhatatlan. Az is esezmbe jutott, hogy valami hálózati dolog esetleg, de már kilõttem a tûzfalamat, vírusirtómat is de nem javult.

Nincs valami hang patch a játékhoz? A motorhangok elég siralmasak. :S

Casillas
én most Force Indiás szezon után váltottam Lotusra, az eddigi egy verseny alapján érezhetõen stabilabb 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

V43 1105
Meki sem rossz, de valahogy az sem az igazi <#szomoru1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

contraste
FI-t még nem próbáltam, de ki fogom! Nekem eddig a Meki feküdt leginkább.

ain't got no history

V43 1105
Nálam ez úgy van hogy pl a Force Indiának a szemét is kinyomom olyan köridõt tudok vele menni, Mercivel már megint nem, Red Bull meg mint egy tégla.. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

contraste
Azt nem tudom, én a KERS nélküli Marussiával toltam😄D

ain't got no history

contraste
Minimálisan, de az ilyen reális különbségeket nem, amiket mondtam.

ain't got no history

lac coo
Az egyes autókat jól megcsinálták, Catterham nulla aeroval teljesen jó volt 😊 Meghibásodás az nem volt,nem lesz, azt nem szereti senki, ha egy jó versenyen egyszer csak behal az autó 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

V43 1105
Eddigi részekben is lehetett érezni, ha az egyik autó jobb volt valamiben mint a másik.

contraste
És, hogy valóban lehet-e majd érezni az erõviszonyokat. Mert eddigi részekben én speciel egyáltalán nem éreztem, hogy jobb lenne pl a RB aerodinamikailag mondjuk a Ferrarinal és stabilabb lett volna a kanyarokban, ezeket meg kéne csinálni. Merci motorok gyorsabbak az egyenesben RB jobb a kanyarban, motorok megbízhatósági tényezõi, stb.

ain't got no history

lac coo
En meg abban remenykedek, hogyy a sok silany jatekos elfelejti vegre az F1-et, es nem kell miattuk elgagyizni. 😊)))

adam46
Azt biztosan meg tudják oldani. Én csak abban reménykedem, hogy ez nem olyan silány munka lesz, mint az elõzõ évek részei. Valami nagyot kéne villantaniuk.
Totti5
Kíváncsi leszek, hogy oldják meg a játékban a hybrid rendszert, mennyire lehet majd belenyúlni és beállítani az adott pályákra. Nem semmi kihívás ez a játékkészítõknek. Ennyi mindent lemodellezni..

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Megvettem a játékot letöltöttem steamrõl és nem lép be a játékba. A gépem : Intel core i3 3,4 Ghz Ram 4Gb vga: Nvidia 2 Gb, windows 7. Miért nem mûködik? Mit tegyek?<#conf>
Tudsz egy linket adni? DRS, (K)ERS mûkõdik benne rendesen?
Találtam egy módot ,amiben már 8 sebesség van .... a hang még nem az igazi de, egészen élvethetõ.
És a már elkészült 2014-es autó skinek is remekül mutatnak, de egyenlõre a full fekete, mercedes-DTM skin a favorit <#mf1> Bõrök ugyanott, mint a sisakok
Felkerültek a 2014-es sisakok, le lehet tölteni, illetve tavalyi valamint egyéb sisakok is elérhetõrk. Ha valakit érdekel, kat ide
Firerock
sehogy 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

akyyy
és hogy lehet multizni gta-val ha nincs elõfizetésem gold, de rgh van?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Muttley
tévedsz
teli van RGH-s géppel a fél internet

Just do it :)

Firerock
RGH-s gépen megoldható lenne,de nem tudok róla hogy bárki is készít ilyesmit. Nagyon kis réteg az akinek RGH-s gépe van és igénye is van ilyenre.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szerintem konzolon ez nem megoldható, csak pc-n.

Crome

SZIASZTOK HOGY LEHET AZ F1 2013 BA MODOT RAKNI. XBOX360
maujuri
Ha eredeti a telepítõ, és nem karcos a lemez, akkor kicsi az esélye hogy a lemez a rossz, valószínûbb hogy válogatós a dvd íród, vagy kezd öregedni, porosodni, és némely lemezt nehezebben olvas. Nekem is volt már ilyen, próbáld ki másik olvasóval telepíteni.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Danecay
Lehet be kellene szerezned újból a telepítõt és azzal megpróbálni<#nemtudom>

Ha a 2010-es játék telepítésekor olyan hibát kapok, hogy "error reading from file...", akkor mit tehetek? Egyszer már felraktam és akkor mûködött is, de azóta egyszer letöröltem és most nem tudom felrakni sem az említett hiba miatt.
Jól tudom, hogy valamelyik patch javítani volt hivatott azt, hogy ne legyen fekete képernyõm, miközben a hang és játék megy tovább? Mert most pont ez van. 20 kör után egy flashback kérést követõen elszállt az egész, azóta hiába próbálok akármit vagy pl. restart race-t nem jön vissza a kép. Van valami megoldás rá esetleg? Végsõ esetben retire lesz, de azt nagyon nem szeretném...

Crome

És a hosstesek duplán, Mr. E. pedig triplán érne 😊) Lassan annyi fejlesztési ötletünk lesz, hogy beállíthatnánk CM-ékhez 😊)
Mondjuk a pódiumos dolgot lehetne használni achievement-ek elérésre, hogy egy felrázásnyi pezsgõvel hány embert találsz el magad körül és azon belül hány %-os pontossággal. :-D

Crome

Nem is rossz ötlet😊) De pl. ilyen E/1 nézetben szerintem simán meg tudnák csinálni, mint a kocsiba beszállást. Ha már arcképet nem lehet feltölteni a játékba!😊) Na jó nem kívánok lehetetlen dolgokat. De azért a köröket berakhatnák a 2014-esbe
lac coo
És a pódium ünneplésen mit kellene csinálni ? valami Mario féle ügyességi, hogy feljuss a pódiumra , 😊

Mondjuk én is elõbb beáldoznám a sisakokat az általad említett dolgokért cserébe. :-) Szóval annyira nem más az igényem, csak éppen az adott helyzethez mért. :-)

Crome

Nekem jobban hiányoznak a fel-, és levezetõ körök plussz a pódium ünneplés. De szerintem mindenkinek más.
Ez igaz, de a tudat is fontos számomra, még ha nem is látom, mert belsõ nézettel szoktam menni. :-) Persze vannak komolyabb problémák is, de számomra így legalább 1-el kevesebb.

Crome

Alexease
De eletszeru helyzetben, sose latod a sajat sisakodat, legalabbis vezetes kozben, igy szinte teljesen mindegy hogyan nez ki😄
Persze ha visszajatszasokat is nezegetsz, akkor talan fontos, de sajnos ennel sokkal komolyabb problemai is vannak a programnak (pl. iranyitas, kormany/ffb support) :/
Én szeretem ha a lehetõ legtöbb dolog életszerû a játékban, ezért használom a hivatalos sisakokat. :-) Persze ettõl még nyilván közel sem lesz életszerû, de legalább ez hozzátesz valamennyit. Akkor használom így, szóval nem tragédia, de legalább most már tudom, hogy miért nem jelennek meg a menüben.

Crome

hmm ezt nem is néztem, hogy 15 fölött már nem jelennek meg! Úgy látszik ez van. Amúgy én sem a hivatalos 2013-as festéseket használom, hanem vagy régebbieket vagy teljesen fantázia sisakokat. Én már hozzá szoktam, hogy a menüben nem jelennek meg...
Gondolom valami photoshop fájl lehet, mondjuk ennyire én sem értek hozzá. :-) Azt viszont tudom, hogy néztem az általad ajánlott pakkot, de két bajom van vele. Egyrészt nem tartalmazza az összes hivatalos sisakot, másrészt hiába másoltam be azt is, a sisakok csak 15-ig jelentek meg a menüben, a felette lévõk megint csak a gyáriak voltak a menüben. Most ezt a pakkot használom, ami számomra teljesen jó, csak a menüképek hiányoznak.

Crome

Nem érted félre! Ahoz, hogy a menüben is megjelenjen az új dizájn, a helmet pack-nak tartalmaznia kell egy b_nonpersistent.pssg fájlt, amivel a frontend könyvtárban kell az eredetit felülírnod. Ha ezt nem készítette el az alkotó, akkor nincs mit tenni, én pl. egy txt fájlba felírtam a sisak neveket, amirõl be tudom azonosítani, és ez alapján választom ki õket a játékban. Kõkorszaki módszer de mûködik. De ha pl.ezt a packot töltöd le, akkor megtalálod a fenti fájlt benne, így ennek a packnak a sisakjai már a menüben is meg fognak jelenni.
Azt ne kérdezd, hogy ezt a nonpersistent fájlt hogy kell elkészíteni, ha magad akarod😊)
B0GE5z
én nem látok semmi extra dolgot a forzán<#conf>

maujuri
Sziasztok.
Most láttam egy videot amin érdemes lenne elgondolkodniuk a Codemasters F1 csapatának. És nem csak a pénzt elkérni az emberektõl, hanem minõséget is produkálni, ha már õvéké az F1 licensz.
F1 2013 VS Forza Motorsport 5- Érezd a különbséget

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

*választok=váltok

Crome

Köszi, igen úgy értettem. Nekem is bent van a játékban a kiválasztott sisak, de szeretném a menüben is látni õket, mert ha majd csapatot választok, akkor annak a versenyzõnek a sisakját szeretném viselni, akinek a helyére kerülök. Így meg menü nélkül nehéz kitalálni, hogy melyik lenne az. A sisakok fájlneve megegyezik az eredeti nevekkel, tehát nem igazán értem, hogy akkor miért nem jelennek meg. Vagy én értem félre, amit írtál. :-)

Crome

Ha a problémát úgy érted, hogy a menüben nem jelenik meg az új sisak dizájn, semmi gond, nyugodtan válaszd ki, a játékban már a letöltött festés fog látszódni. Elöszõr én is problémáztam ezen, aztán mikor minden-mindegy alapon kiválasztottam, a játékban már örültem. Ahoz, hogy a menüben is megjelenjen a sisak máshol, más kiterjesztéssel kell a sisakokat bemásolni. Csak a letöltött sisak fájlneve egyezzen meg az eredeti sisakfájl nevekkel 😊)
Sziasztok!

Egy olyan gondom van, hogy letöltöttem RD-rõl sisakfestéseket, de hiába másolom be a leírt helyükre, a játékban mégsem jelenik meg, csak a gyári. Van valami ötletetek, hogy miért lehet ez?

Crome

Danecay
Nem tudom, még nem próbáltam, viszont folyamatosan javítgatják. Az F1 2012-höz használtam és szerintem ott teljesen jó irányba változtatta a játékot.