| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Elolvastam a kommenteket.. nem értem a felháborodást...
Codemasters sose azt mondta, hogy mi játékosok szimulátort kapunk. Hanem azt, hogy egy árkád ÉS szimulátor egyvelegét. Videokat nézvén szerintem ez megvalósult.. Hogy miért?
Cockpitből képtlenség teljeíteni egy versenyhétvégét, ne legyünk elfogultak, szerintem ugy fordul el belső nézetből az autó mint a taknyos zsebkendő, nem beszélve arról, hogy videon keresztül is átérzed hogy nem lehet érzékeli a kocsi határait, szélesség, sebesség...
Másfelől a T-camos nézetben döbbenetesen jó, nem beszélve ott már átjön a pályák egyenetlenségei, és a gázadás is érdkes kérdéseket vet fel, egy-egy adott kanyarban. Értsd ezalatt, nem mész nyomod a gázt és a féket, hanem okosan kell..
Törésmodellel kapcsolatban meg legyünk reálisak. Codemasters Gamscomra egy utolsó verziójú buildet hozott ki, ami a végleges változatra nézve azt jelenti, hogy nagyobb belenyúlkálások a játékra nézve nem lesznek, kisebb bugok, simítások, de korszakalkotó változások nem... Én egy videoban se látom, hogy törésmodell opció... (easy-medium-hard). Igaz olyat se lehet látni, ahhol a törésmodelt be/ki kapcsolhatnánk. Codemasters részéről teljesen értelmetlen lenne, ha itt se sütné el a játék összes olyan dolgát amire verték a mellüket idáig. Mindenhol vegyes érzéseket vált ki a játék, pont emiatt, nem hiszem most is kérdőjelesen hagynák a szemlélőket, és 24-én majd úgy fog törni a kocsi hogy magunk alá csinálunk... Összességében én örülök, hogy végre 8 év után kapunk egy príma F1-es játékot, másfelől fintorgok, mert az időjárás mellett a második nagy felkavaró versenyátrendező effekt az SC, ami érdekes taktikai elemeket vetne fel, de majd 2011-ben talán... ha 8 évet vártunk, akkor az sincs már messze:D
Peace