21751
  • Totti5
    Milyen bejelentés?
  • padavanHUN
    Te nem megbeszéled a dolgokat hanem egyetlen dolgot hajtogatsz egy gügyögő csecsemő értelmi szintjén, mintha azt hinnéd,hogy a primitív írásmóddal leírt véglényszerű
    gondolataid itt bárkinek valamiféle megvilágosodást adnának. Hát nem adnak, csak ezt te nem vagy képes megfelelő módon abszolválni, ezért alakulhatott ki nálad ez a kóros-kényszer önismétlés. Az IQ-ról meg ne beszéljen egy olyan valaki, aki egy mondatban tizeniksz helyesírási, szórendi és egyéb, nyelvtani hibát vét a saját anyanyelvén...

Tudjuk, neked finoman szólva sem jön be az F1 2010, de innentől kezdve hogy ezt tudomásunkra hoztad, a kutyát nem érdekli. Lépj tovább, keress magadnak valami elfoglaltságot, tedd magad boldoggá és kész. Nehéz megtenni, inkább itt rugózol a semmibe, nulla eredmény nélkül? Aha, ez biztos téged igazol. :D
  • adam46
    Szerintem elég részletes az 1. szárny törése, meg a lerepülő alkatrészek. Már csak a nagy bejelentés hiányzik. Vasárnapig tart a Gamescom?
  • Fantasy180
    gyurikám.. 35 év felet vagy és felkapod a vizet mert normálisan elmondtam hogy mik a bajok a játékkal.. nem akarok itt szócsatázni mert felesleges és ha enyi idősen is anyi eszed van hogy egy forumon nem hagyod a negatív vélemény nyílvánítást akkor enyit is érsz... biztos vagyok benne hogy a korod magasabb mint az IQ d.... forum miért van?? hogy emberek megbeszéljék a dolgaikat legyen az rossz és jó is egyben...
  • Totti5
    Érdemes figyelni. Első kanyarban az AI lekoccolja az előtte haladó kerekét és repül a szárny azonnal.
  • Totti5
    F1 2010 GC: Spa gameplay + replay
  • Totti5
    Folyamatosan fikázza. A véleménye mindig is az volt hogy ez egy szar lesz. Igaza van Padavannak, takarodjon innen.
  • Jaka923
    Normális hangnemben elmondta a véleményét a játékról, nem tudom, hogy miért kellett leugatni...
  • Prince23
    Hallod, nagyon nagy arc vagy :))
  • greg benz
    " Ha nem tetszik a játék, mit keresel itt? Takarodjál innen és gügyögjél boldogan az Eperke és barátai, vagy a Minimax topikban."

:SDA:SDASD:ASD:ASD:ASD
  • padavanHUN
    1. Ez a szöveg az én egyik mai hírem szövege. Ha már olyan fogyatékos vagy, hogy a saját szavaiddal nem vagy képes kifejezni magad, akkor legalább a forrást jelöld meg te...

2. Ez nem lehúzás, hanem ennek az egyébként fantasztikus játéknak a hiányosságainak megemlítése. Ráadásul enm is egy végleges változatról van szó.

3. Ha nem tetszik a játék, mit keresel itt? Takarodjál innen és gügyögjél boldogan az Eperke és barátai, vagy a Minimax topikban.
  • adam46
    576 Szerintem házhoz szállítás ~1000.
  • GPx8
    Torrenten!
    Muhh-ha-ha!
    (Gy.k.: csak vicc!)
  • Firerock
    amúgymeg hol a legolcsóbb a játék?
    és úgy hogy nekem kihozzák a megjelenés napján!:D
  • GPx8
    Szép lett a Hungaroring!
  • adam46
    3. videóban 2:14-nél csak én látom a váltóanimációt? :)
  • Firerock
    itt vannak az új videók
  • FSpofon
    akár a vb-t is megnyerheted vele.
  • Nohab
    Egy valamit nem értek... Mit keres a második videóban egy Lotus a 15./14. helyen?
  • tommygear
    énse látok hungaroringet
  • Firerock
    csak én nem találom a magyar videót?
    az utolsó nekem spa-Virgin
  • IXEMGabeo
    na és, ha úgy is van kit izgat ez? ettől még realisztikus
  • adam46
    Bazd lődd már le magad. Menjél Rfactor 2, vagy valami ultra szuper szimulátor topicba.
  • laci 700
    Én sem találom! :S
  • Fantasy180
    összes oldal..
  • Fantasy180
    grat már mindenki fikázza a kamuzós codelow céget :D
  • Fantasy180
    Ez az átka az egyszemélyes hírszerkesztésnek, hát persze, hogy amikor felpörögnek az események, akkor szólítják el az embert mindenféle ügyek, amik okán aztán az egész napnak lőttek… No de mindegy, behozzuk a lemaradást, kezdjük is mindjárt egy igen érdekes felvétellel, amikben egy McLaren csókolja meg egy Ferrari hátsóját és egy Force India is érintett a karambolban. Nos: Leszakadó alkatrészek kihúzva – pedig a sebesség elég nagynak tűnik – törésmodell – ha ennyi az egész – szintén kihúzva, mert ez biza nem törésmodell, csupán egy teljesen átlagos és teljesen árkádos parasztvakítás. Letört a McLaren terelőszárnya és a kereke? Le. No de mi van a Ferrarival, amibe belecsókolt? Na, az kérem szépen tank üzemmódban kolbászol a pályán és jaj annak, aki beleszáll. Érdekelne, vajon mindeddig a Codemasters fejlesztői megnyilatkozásaikban miért emlegették sűrűn az elképesztően részletes törésmodellezés úttörő jelentőségét? Ilyet már a GP4-ben is láttunk és az óta eltelt némi idő… meg amúgy is, az eddigi videókban ami eme összetevőből látszott, az tényleg egyenlő a nullával. Ez kissé kiábrándító…
  • spiczi91
    Ez nem is mondta senki hogy attól vált tehetségessé, ki is tűnt a mezőnyből. A szimulátorban nem érzed az erőhatásokat, és ez egyúttal a legnagyobb hátránya is. Nem érzed a segged alatt az autó minden rezdülését. Egy normális szimben azért nem minden olyan egyszerű. Az nyilvánvaló hogy a kettőt nem lehet összehasonlítani.
  • Fantasy180
    adrian sutil mit nyilatkozott... arcados... enyit erről
  • Totti5
    Eléggé úgy tünt hogy a TC maxon volt, mert semmi megcsúszás, ami valjuk be még a legprofibb ( valódi ) pilótánál is előfurdul, főleg hogy nincs már TC.
  • IXEMGabeo
    egész jól tolta csak kár volt az ütközésekért...
  • Totti5
    Egész jó minőségű Monza eső onboard!
  • IXEMGabeo
    legalább a Hamilton esett ki:D:D:D
  • Totti5
    Nem a szimulátortól vált tehetségessé:) kitünt a többiek közül mert tehetséges. De elmondták ők is hogy a szim arra hogy a koncentrációt és a precizitást, a hiba nélküli körözgetést fejlessze, de különösebben semmi nem jön át abból amit egy valódi versenyeutóban érzel, akár az autóval akár a pályával kapcsolatban. A szimben minden "egyszerűen tűnik".
  • spiczi91
    "valóságtól teljesen elrugaszkodott szemetekkel"

Toyota mérnök-e vagy?
  • spiczi91
    Ez nem egy mátrix, ez játék, amit te valamiért mrha komolyan veszel. Megcáfolnám Sutilt, tudod van valami magyar srác, aki a szimulátorból elég sokra vitte, nem is tudom, valami Michelisz talán... meg ott van még valami Kiss is, de ezek tényleg hót noname figurák egytől egyig ;)
  • adam46
    Esküszöm vak vagyok. Hanyadik videóban van a Hungaroring?
  • GPx8
    Akkor meg még biztosan lehetne bonyolítani, mert lehet, hogy a különböző autókon másképp viselkednek az oldaldobozok. Mondjuk a Ferrarin kicsit horpad, a Lotuson meg egyből törik...
  • Totti5
    Pedig horpad az. Nem egyszer látni hogy amikor egymás mellett izmoznak és valamelyik az első kerekével rátart a másikra az álltalában az oldaldoboznak szokott nekikoccanni ( rosszabik esetben a keréknek és akkor repül egyet felfele ) és amellett hogy ott hagy egy pecsétet ( gumi ) be is horpad a cucc.
  • Muttley
    Jó lett az új banner!
    :D