| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Mi a helyzet akkor ezzel a gumikopással? Tényleg nincs? Elég nehéz megérteni mondjuk a Codiest is. Nem értem miért nem adnak ki egy hivatalos, egyértelmű közleményt arra vonatkozóan, hogy mi az ami még hiányzik, nem működik rendesen vagy egyáltalán a kiadott verzióban és mik azok a dolgok amiket még biztosan beletesznek, javítanak. Azért azt én is kissé elfogadhatatlannak tartom, hogy kiadták ez az új generációsnak kikiáltott verziót, több mint 1,5 év késéssel és olyan dolgok nincsenek a játékban amik már az előzőekben is benne voltak, alapnak számítottak.. Az más kérdés, hogy lehet éppen versenyezni ezek nélkül is csak nem értem, hogy ezeket a versenyzéssel mégiscsak szorosabb összefüggésbe hozható dolgokat, mint a gumikopás (erre igaz még várom a válaszokat), karrier, safety car, miért kellett prioritásban alacsonyabbra helyezni mint pl. a esős időben esernyőt tartó közönséget. Azt is elfogadhatatlannak tartom ha az lenne a cél, hogy a korábbi részekben már természetesnek vett dolgokat, majd a következő részek újdonságaiként akarják ismét felvonultatni az évek során.
Igaz, én vagyok olyan elme roggyant, hogy törvénybe foglalnám és kötelezővé tenném DEMO verzió kiadását minden játékhoz (ennek a részleteibe ne menjünk bele) mert én látatlanba játékot nem veszek, ami eddig is jó stratégiának bizonyult, DEMO híján pedig én is várok a virágbolti verzióra, ha pedig a STEAM-es értékelések alapján akarnék döntést hozni, akkor.... :)