Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
középen ekkora lyuk van, hogy élvezhetetlen .... Múltkor pár újraindítás után megjavult, most nem akar, nem értem én ezt .....
(Csak mert a Steamen a Classic pálya és autó csomag összesen 5,5 Euro most, viszont a Classic Edition Upgrade, ami a Season Passnak felel meg 12.)
meg tán valamelyik portot is engedélyezni kell.
csak az a crack jó ami nem dll-es stemaes crack (valami crackfix a neve tán.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
Battlelog: kvantahun
TEAM RADIO
McLaren's Jenson Button: "The DRS beep is deafening. The DRS beep is deafening." His engineer replies: "OK Jenson, you can turn it off."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mid Session Save
Fixed a bug which prevented car setups from being loaded correctly when a mid session save is created while on track in any session.
Minor Fixes
Added a DRS Bleep sound to inform the player via audio that the DRS is available. This sound is quite subtle so that players who do not rely on this are not distracted, you may need to lower the engine volume and raise the effects volume to make this clearer during gameplay.
The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ez csak amolyan észrevétel volt. Amúgy menthet a játékos akkor amikor egyenesben van, nagy valószínûséggel úgy is jó eséllyel lesz olyan AI ami valamilyen kanyar közeli szituációban van.
A Flashback használatával kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy sok esetben lehet hasznos is. Én az eddigi részeknél is leginkább arra használtam, amikor én kaptam büntetést az AI hibájából, pl. amikor hátulról belém jöttek. Visszapörgetve, a helyzet ismeretében próbáltam elkerülni a balesetet és a büntetést ami nem elnézhetõ módon amúgy sem engem illetettvolna. Továbbá dolgozó, családos emberként, játszani max. pihenõnapokon, a ház körül elvégzendõ munka teljesítése után szoktam. Fáradtan pedig az ember még hajlamosabb hibázni, így nem tagadom, hogy volt már arra is példa, hogy egy egy verseny elõrehaladott állapotában, az én bénaságomból bekövetkezõ hiba elkerülésére is használtam már. Csak, hogy legyen viszonyításod, az eddig megjelent részek mindegyikével játszottam, de még soha nem játszottam végig egy szezont sem. Ennek fényében valamilyen szinten elnézõ vagyok magammal szemben 😄
illetve nincs más mód quick racenél szintén haverral hogy legyenek botok?
Melbourneben és Sepangban nagyon durván elõre lehet jönni az 1. kanyar után...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
az meg nem játék, ha folyamatosan elé vágsz, igaz úgy lehet tartani bármelyik autót .....
Viccet félre téve, a grafikai modok miatt elõfordulhat multiplayerben mismatch hiba?
Ultimate Realism es TV-kamerabol tolja😉 Gratulalok😄 Meg mindig jobb, mint ha hatulrol tologatna😛
De legtöbben ott szúrják el az egészet, hogy az elsõ 2-3 körben elõre tolakodnak. Minden játékban a rajt után egy darabig vonatozik az AI, könnyû elmenni a sor mellett de ilyenkor oda kerül az ember ahol semmi keresnivalója .Egy Caterham a 10. helyen McLarenek, Lotusok elõtt elég fura.
Utána meg a végtelen védekezés, vagy inkább feltartás következik egész versenyen .Csábító dolog elõre menni az elején, de sokkal jobb verseny lesz belõle, h az ember szépen marad a helyén az elsõ pár körben .....
Oké versenyezz úgy😊
flashback sztem egy ökörség...annak jó, aki nem szereti, ha hibázgat orrba szájba