• symbol
    nekem totál "kívülállóként" (főként iracingezem ugye, másal nem nagyon tolom) azért nagy csalódás a törés. Ennél sokkal többet vártam én is, egy videó sem volt meggyőző eddig azok közül amiket láttam.

ez óriási baklövés a codi-tól. miért? mert van egy csomó videó már egy valag gagyi töréssel, melyeken 10 éves szinten állónak látszik a cucc. ez pedig nem jó reklám. ha annyira jó lenne, vagy annyira jónak tartották, tartják, a francnak nem szenteltek ennek egy külön kis videót, reklámot, előzetest akármit.

röhej. a fizikáról még nem tudok nyilatkozni, majd elválik. eddig egyetlen egy normális, tempós kört sem láttam, ahol tényleg kihasználnak mindent, kellően későn fékeznek és határon autóznak, ellenkormányoznak.. etc. amig ilyen körülmények és vezetési képességek között nincsen futamról videó, az AI-ről is totál felesleges bármit mondani.

Legnagyobb és óriási csalódás viszont a visszapillantó. nincs rajta a saját verdám. Szégyen, hogy eddig ezt tudtommal egyedül csak iracing alatt létezik. Mert vagy legyen totál virtuális visszapillantó fenn a semmiben, vagy legyen egy reális ott ahol lennie kell. Illuzió és élményromboló.