• sertrex #16785
    Az előző részekhez mérten ezzel semmi baj. Sőt! Az irányításon finomítottak, de végül is nem igazán változtattak rajta, legalábbis ami az alapelvet illeti. Mindenesetre kevesebbet kellett vele bajlódnom, mint a korábbiakkal és ráadásul ez jól működik. Sajnos ez a gyári sebességfüggő kormányzás még mindig benne van. Ha nem kezdjük el az AC-hoz és társaihoz hasonlítgatni, hanem ott kezeljük ahol a helye van, akkor kimondottan ez a sorozat legjobb darabja, szerintem. Hangok lehetnének jobbak, carsetupot még nem boncolgattam, tehát nem tudom mennyire lehet vele kompenzálni a kikapcsolt assistokat. Ha simán assist off, akkor kicsit furán izgága lesz az autó és amolyan tojáson taposós lesz, de igazából nem változik az autó karaktere. AI szerintem buta, öklelős. Váratlan dolgokra lineárisan reagál. Ha megcsúszom előtte, ami miatt lassúlni kezdek, simán belém jön, ha a pályán keresztbe állok semmi kitérő manőver, kanyarokban lassabb a kelleténél, tehát könnyű belecsúszni a farába. Fél áron vettem elővételben és a '14-et kihagytam tavaly, tehát most az is megvan ennyiért.
    Ennyit mindenképpen megér. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.10. 17:14:18