| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Toca3 ban volt szetrobbano defektes gumi :)
Az a vicc, higy valojaban olyan extrak vannak mar most is benne, ami a legtobb jateknal meg tervben sincs, pl fehrvonalas szabaly....Vagy akar a podium, rajtracs stb....nem is tudom letezik e ma olyan jatek amiben ennyi csicsa lenne, itt megis keves.....De sorolhatnam hosszan, mukodo ledtabla a palya szelen, tormelek, szaraz palya az atjarok alatt stb..stb....
De az embereke mindig tobbet akarnak.
Eddig a legfobb kifogas 99% ban az volt, hogy nem szep, iden ez mar nem lehet kifogas, kivancsi vagyok mi lesz a fajas targya ezutan :)))
En bizakodom, egy igen nagynevu szimulatoros emberke a nagygore, szamomra ez azt vetiti elo, hogy ennyi ev utan ( foleg mivel tenyleg egyre kevesebbet adtak el...) megprobalkoznak egy kisse komolybb fizikaval. Full verszim nekem se kell, kizartnak tartom, hogy ezt a nyomatekot mezei jatekos elveztesen tudja menedzselni, en sem szerintem.Egy AC kaliberu fizika szerintem egyaltalan nem lehetelenseg....Ha ez meglesz, es mellette a szokasos CM korites akkor ez nagy jatek lesz.....Ha kicsivel rosszabb fizika lesz, akkor meg a lebonyolitas miatt meg mindig nagyon allatt lesz...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 12:34:35