• Fernandooo #16404
    Á, mindegy, inkább leszállok arról a lóról, mert tényleg offtopic már nagyon. Jó, hát majd meglátjuk milyen lesz, bár én már a '14-et sem vettem meg azt hiszem. Nem hát, megnéztem most, nincs a listában. :D Volt annak demója? Mert akkor azért. Az biztos, hogy mentem vele pár karikát és röhögve töröltem. Na most, ha ez most nem fejlődik legalább egy 90%-kal komolyabb irányba, akkor előre megmondom, hogy az F1 2015 eladásai jövő ilyenkor így fog kinézni: 0,46 millió. :D

Nem várok szimulátort - CM meg szimulátor? úgy viszonyul egymáshoz a kettő, mint a politikus és a népképvselet :D -, de üssön már meg egy olyan szintet, hogy ne csak 14 éven aluliaknak lehessen ajánlani. De szerintem az eddigiekből kiindulva nem fog. Pódium meg ilyenek. :D Törésmodell, fel- meg levezető kör az nincs, értelmes replay nincs, normális netkód nincs, nem sorolom.

Meg hát az a rengeteg bug, ami végig kísérte az egész sorozatot. Nálam nincs jó renomája a szériának, és most sorolhatnám pontokba szedve, hogy mi nem jó benne, meg mi nincs benne, de á...
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 22:59:42