• kigyofia
    Szerintem az még nem vérszim, hogy a gumik tapadását lemodellezik az időjárási viszonyoknak megfelelően, értem ez alatt azt , hogy a száradó ívről lemész akkor csúszkálni fogsz (pl. Vettel 2011-ben canadában), ha meg nem hűtöd őket akkor hamarabb elkopnak, nekem kifejezetten tetszett a 11-ben, hogy kikapcsolt segítségek mellett egy ilyen vizes rajtnál még egyenesben is csúszkált az autó ha nem váltottál időben és túlpörgetted v. túl nagy gázt adtál. Tény, hogy így csak kormánnyal lehetett játszani de nehogy már 2015-ben egy autós játék fejlesztési prioritása a controller legyen. Hidd el nem vágyom egy olyan játékra ami annyira nehéz, hogy heteket kell a gyakorlásával tölteni de azért a színvonal ne a türelmetlen 10 évesek felé tolódjon akik rögtön űridőket akarnak menni, aztán ha nem megy akkor bosszúból kilöki a pályáról azt aki gyorsabb . Egyébként egyértelműen a kormány vs. contoller okozza a legnagyobb problémát, sokkal jobb lenne ha leszerződnének valamelyik céggel és csomagban piacra dobnának egy elérhető árú kormányt és ahhoz fejlesztenék inkább a játékot.