• Danecay
    Még a pit-ben szóló zene is ugyanaz :) Én is pártolni szoktam CODIE-ékat, de ez így már egy kicsit sok! Mi az amivel nekem el akarják adni ezt a játékot figyelembe véve, hogy már korábban megvettem a 2012st és a 2013-s szezon feldolgozást is, vagy ez a rész azoknak készült kizárólag akik még nem játszottak az előző évadokkal? Én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy az aktualitása lázba hozzon és ezért adjak érte ki pénzt. Ott van továbbá az új ERS rendzer mint állítólagos újítás, csakhogy nem látom a játékban az erre vonatkozó infókat, ami azért ciki, mert ULTRA részletességi szint mellett, cockpit nézetből nem látom pl. a McLaren kormányán lévő böhöm LCD-re mi van írva. Nem látom mit kellene tölteni, az, hogy tudom e, és miként használódik, mennyire függ a működtetése, feltöltése tőlem, függ e egyáltalán, vagy mivel, hogy van mindegyik autóban, és mindegyik automatikusan működik, van e értelme játék szempontjából az egésznek, vagy csak szemfényvesztés az egész.

Tényleg az lenne a vagány amit Timbu ír a #16036 hozzászólásban, és akkor elfogadható lenne még egy ilyen kiadás is, de így teljes értékű játékként?
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2014.10.19. 20:21:57