Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõbb lesz a CD-Galaxisban, mint a virágboltban? Ilyen sem sokszor volt még... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

[HUN]FaTaL
Ki lehet majd próbálni, de még meg sem jelent...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nekem nem hiányzik a szimulátor, sõt, akkor rá se néznék. 😊

igen így gyorsan beoldalaz a kocsi😄

de valszeg ki kell kapcsolni a pit helpet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Na, találtam:

12.26tól ha nem lenne jó

Tetszik hogy munkás szemszögébõl is láthatod, de ahogy beáll - ki áll egy vicc 😄
észrevettem...

Alex Gillonnál keresgélj!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Köszi, köze nincs hozzá 😄

Mit keres Sumi a mezõnyben? Ez 2012 😄
baszki ez a 12-es game.S rohadjon le

Alex Gillon már indított karrier módot nála keresgélj asszem láttam már boxkiállást

parancsolj

Ezt lehet megírom ötletként a Codinak😄

Master91
igazából csak az animáció érdekelt volna, mert mintha olyat emlegettek volna hogy most még jobb lesz meg látványosabb vagy ilyesmi
plusz az eredetiben normálisan kopik a gumi...

tudtam, hogy egy állat vagy😄D

amúgy nem is rossz ötlet, de ahhoz az kéne, hogy mi irányítsuk kézi vezérléssel a boxkiállásunkat...Mondjuk mind a 4 keréknél lenne egy egy xbox gombocska és azokat kellene helyesen benyomni minél gyorsabban...ha valaki félrenyomja akkor a nyalókás ember kiengedne meglazított kerékanyával😄DD kurva nagy lenne

lac coo
Warez felejtos hosszutavon, tuti eleve hagynak benne kisebb bugokat, es ezer patchet tolnak ra hetene ketszer.....Legjobb vedelem.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Master91
jó lenne látni hogy 1 kerék hátba kúrja a kamerást vagy ilyesmi
mire?

most konkrétan arra gondolsz-e, hogy látod-e a szerelõmunkásokat egyszerre fingani?

Master91
az oké, de valami jobb animációk lesznek vagy ilyesmire gondoltam 😄
multi miatt mondjuk megéri megvenni, bár online rengeteg balek van, akik állandóan kilöknek majd a rajtnál...

ez lehet nekem is egy megvétel lesz fõleg a régi kocsik és pályák okán...

videókról úgy láttam, hogy külsõ nézetbõl fogják mutatni a szerelõembereket

lac coo
Muszaj tamogatnom iden is valamivel a pc jatekipart..... 😊))
Meg ugye kell aztan kesz 😊 Iden ez az elso vasarlasom, meg ahogy nezem AC-t , lehet utolso is ebben az evben.... 😊)))
Alex, amugy ki lehet probalni elotte, nem kell rogton elso nap megvenni, ki kell birni meg ket napot 😊)))

dehogynem ott a payday 2😄

b-type
kicsiOFF:
legalább a voucher kódot használjátok a www.greenmangaming.com-n.
49.49 helyett csak 39.60 euro, 10 euro is 3000ft.
..bár én is ilyen vagyok, ha valami kell akkor kell, és nem nézek vissza hogy mennyire jártam jól. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
Boxban az emberek hogy dolgoznak 1 kerékcserénél ?
Alexease
En is Steam-en tervezem megvenni, jo dragan😄, mert ugy nez ki a CDGalaxisban nem lesz Classic verzio.
Bar azt hittem, elotte azert ki lehet majd probalni😛 De nem ugy nez ki😉

A modern resze biztos jo (a kormany kedeses), a regi kicsit jobban erdekelne, de a valto/padal miatt kicsit csalodas, ugy nem nagyon erdekel.

Estig varok, aztan kiderul😛
lac coo
Csak megvettem eredetit, jodragat stimen 😊 Iden ugysem koltottem semmit jatekra ( mire is, semmi nem volt..... ) , csak a gthl-t vettem meg masodszor, 9000 ft- er.....Igy legalabb nincs gondom vele.

dr Kotász
25%-tól bekapcsolható. 3 körös versenyen - lássuk be - nem lenne nagy élmény.
akyyy
safety car csak 100%-os játéknál jön be, vagy bejöhet elvileg bármikor?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Danecay
Pontosan errõl szólt a lenti hozzászólásom:

"az már régen rossz, ha az alapkoncepció csiszolgatása helyett már retro modot is pakolnak bele"

Mondod ezt Te, másik 10-el ellenében akik pedig az általuk kevésnek vélt tartalombõvítés miatt sírnak. Most akkor kinek van igaza, kinek az igényeihez igazodjon a CM?
Nos ezért nem fog a Codies soha, mindenki számára megfelelõ játékot csinálni! Ahány játékos annyi szubjektív vélemény és igény! Summa summárum, a játék mindig s*zar marad. Így ha az ember nem bír egészséges kompromisszumot kötni, lehet menni vissza az rF és F1Ch MOD-okat tologatni!

Rögtön két szöges ellentétben lévõ vélemény, igény!
Annyira könnyû kitalálni, abszolút szubjektív módon hogy, mit kellene tudnia a játéknak, hogy igazán jó legyen, pénz, erõforrás, licenszek szem elõtt tartása nélkül! Csakhogy ez a játék nem személy szerint neked vagy nekem készül, hanem tömegeknek, multiplatformra, a létezõ összes fajta kontrollerrel játszhatóvá téve! Könnyû úgy okosnak lenni, hogy a mások által már kitalált és más játékokban felvonultatott jó ötleteket felsorolja az ember! Legyen szimulátor, modolható, vonultasson fel több szezont, a hõskorig visszamenõleg, legyen ûber grafikája, ne legyen magas hardver igénye, legyen bugmentes minden területen és még sorolhatnám, mert ha nem akkor milyen béna már a Codies, hogy ezeket nem bírja megvalósítani!

dr Kotász
Javították a katasztrofális Abu Dhabi gamebreaking bugot?
V43 1105
Alex,

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]FaTaL
TV Camera replayben még mindig borzalmas szarok a hangok 😄

[HUN]FaTaL
Nem azt mondtam, hogy toljanak bele 20 szezont azonnal 😄
Kezdetnek mondjuk egyet, vagy kettõt, nem hiszem, hogy annyira megdobná a méretet.

Esetleg moddolhatóvá tehetnék a játékot. Bár akkor nem lehetne évente új verziót kiadni...

Totti5
1-2-3ban kigyorsításnál ha odalépesz akkor érzed hogy pörög az a kerék. Padlós indulásnál képesz beszitálni és nem egyenes vonalon indul mint a 2012. Kb mint a 2011 olyan, csak esõbe nagyobb a tapadás sajnos😞((

Friss gumival, pár körre tankolva mentem, alap hülyebiztos setuppal. Ki kell tapasztalni, de a 2012nél mindenkép jobb és jó úton vannak megint.

Mai utolsó:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

V43 1105
Köszönöm a videót!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kicsit csúszosabbnak tûnik, mint a 12-es játék...ahogy rálépsz a gázra kifarol a gép segge, tehát mintha TC nélkül nehezebb lenne, mint a tavalyi játékban...mennyire hajaz a 11-re? azt nem nagyon toltam, de ott is többet kellett korrigálni emlékeim szerint

jó lett, az utsó szektorban volt 2 megcsúszásod, de nem rossz

Totti5

Alexease
Ezert kell PC-n tolni, ahol van fps es be lehet allitani rendesesen a cokpitnezeteket is😛
Totti5
Szar a cockpit. Egyetlen Codie játékban sem bírom. Ahhoz hülyén mozog, és statikus meg a pozíció sem jó nekem, így csak vergõdök bennük, nem élvezem, s értelmesen nem tudok menni, ezért hanyagolom.

lac coo
Csitttt! 😊))

Totti5
Tükör ugyan úgy látható belsõ nézetbõl is mint Tcam.

Alexease
A mostani F1 2013-bol? Meg csak konzolon van, warezben, szerinted hanyan toljak cockpitbol?!😊))))))))
Alexease
Persze, az lenne a jo, de ahhoz boviteni kellene a Codies letszamat sokszorosara, es 10 BRD lemezen kiadni😄DDD
Alexease
Talan ebben az iranyba indultak el, es jovore lesz meg 3-4 auto es palya hozza. Persze ezekhez iranyitas is kellene, de hat...😊
[HUN]FaTaL
Szerintem meg az lenne jó, ha teljes szezonokat lehetne menni (amolyan F1 challenge módra).

lac coo
Vazzeg egy cockpit videót nem találok, mostanit ami a már megjelentbõl van ....

lac coo
Az tuti, ilyen teljes F1 játék nem igen volt még... Bár ebbõl flém lesz 😊))

Alexease
Tessek, OFF-nak😄DD<#zavart1>
Es termeszetesen, minden autoban kulon-kulon automatan elmentve, egyesevel lehet allitani a tukroket (bal-kozep-jobb), ugy ahogy kell. Plusz a virtualis tukor latoszoget is.
Ez alap lenne egy rF2/AC/CARS-ban is.
Persze ide (Codies F1) teljesen felesleges😊

Alexease
En azert ellennek vele;P Ilyen szinten osszedogozott masik program ugy sem lesz, amiben ilyen autok lennenek.

Igazabol az lenne a tuti, ha a Codies minden meghatarozo F1 evbol tudna licenszelni autokat (1950–201X), csak egyet egyet, igy a kezdetektol mostanaig lenne plusz 10-15 auto, amivel futamokat lehetne menni.
Igy igazi F1-es program lehetne.
lac coo
Régi verda ebben a játékban nem érdekel ...Mai F1 -hez még teljesen jó ez a kicsit sínesebb, egyszerûbb cucc, egy olyan régihez már nem igen, szerintem ...