• Danecay
    Úgy látom a játék megjelenése (legyen az akármilyen forrás is) azért nem váltott ki túl nagy visszhangot. Kb. 5 kört volt alkalmam megtenni vele és első érzésre furcsa, ami persze nem biztos, hogy a játék hibája, hanem pl. az idei év technikai szabályzata kb. ily módon befolyásolta a 2013-as állapotot. Ezt az ERS-t sem igen értem, főleg nem látom, ami azért ciki, mert ULTRA részletességi szint mellett, cockpit nézetből nem látom pl. a McLaren kormányán lévő böhöm LCD-re mi van írva. Nem látom mit kellene tölteni, az, hogy tudom e, és miként használódik. Áttérésre a 2013-ról nem győzött meg, főleg nem pénzért, és most tényleg nem a pénz miatt írom. Valahol tényleg unalmas már ugyanazt visszaköszönni látni évről évre! Remélem ez azért egy jó szándékú pofon lesz a CM részére, bár nyilván ők is tudatában vannak a dologgal hiszen készül közben az új motorral és az ezzel járó plusz dolgokkal az F1 2015 is. Persze lehet nekem sem kellene elhamarkodottan, holt fáradtan 5 kör megtétele után ítélkeznem :)