Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
A próféta beszéljen belõled, én csak szombaton tudom majd kipróbálni.
Néhány kérdés addig is, ha ezeket is megfigyelted esetleg:

* cockpit nézet jó lett?
* a gumikopás ismét skálázódik?
* boxkiállás belsõ nézetbõl is van?

köszi 😊
lac coo
Na, az jó hír, 2011-es gyorsítás 2012 féktáv, erre vártam 😊)

Esõt akkor meg lehet oldani, kis tapadás csökkentés és az is jobb lesz, tavalyinál is pl asszem 10 5-al csúszot jobban az aszfalt mint szárazon.

Hangok is jó hír, nem is értettem eddig miért nem volt külön kipufogó hang ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Franko, thx!😊
Kormany es FFB milyen? Valtozott valamit?
Totti5
Na megvolt egy pár körös teszt.

JÓ! Hállelúja, 1-2-3 nem taplógáz, képes az autó segge megindulni, ellen lehet kormányozni, nem zsinóron húzzák. Hasonló mint a 2011 a 2012es féktávokkal és gumival. Igen jó, tetszik élvezetes van benne élet.

Látom alant nincs tisztábana az úr a játék besorolásával. Ez nem szimulátornak készül, legalább is nem annak amit mi annak nevezünk. Ennek tükrében ez a játék magasan túlteljesít, mert nagyon apró részletekig van minden megoldva és lemodellezve. Akinek ez nem tetszik annak nem tetszik 2010 óta a széria egy vonalon halad, nem most kell utálni meg a fejlesztõket szapulni, egyszerûen nem te vagy a célközönség, neked ott van a 20 éves rfactor valami random F1 móddal, ami nagyon jó abban amiben az Codie F1 meg ne tud maradandót nyújtani, de ez vica versa így van.

Namost a hangok. Sokat fejõdtek. Lassulásnál hallaható a motor morajlása a kipufogóból, ami nagyon sokat dob az élményen a tavalyihoz képest is. A váltó hangja is új és még élethûbb a valódihoz. Nagyon jó, élmény hallagatni.

A régi autók. 1el mentem 1-2 kört. Csodát it sem kell várni, de csúszkál rendesen, kell korrigálni, érezni a turbót és hogy megindul, és kisebb fokozatban kanyarban ez veszélyes. Élményautókázásra nagyon jók. A hang pedig mondanom sem kell hogy brutál jók.

Grafika is sokat fejlõdött. Az új bevilágítás minden sárga, barna áarnyalatot eltüntett, igazán szép és egyre jobban a fotoreal feeling fele mennek ami tetszik.

Ami továbbra sem tetszik az az esõ. Alacsony sebességnél sokkal jobb mint tavaly, de most is át lehet rogyolni az Órúzson padlón sajnos.

Összességében minden téren fejlõdést érzek, tetszik, sokat fogom csapatni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

h jót is mondjak, pl tavaly rohadtul tetszett a Champions mode, ahol kihívásokkal találkoztunk..az pl egy jó ötlet volt

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

én értem h sok igénynek kell megfelelni, bár õk nyílván csak a profitot tekintik mércének és ehhez igazodnak..

Én közel se arról beszélek h legyen kõkemény szim, de azért sok dolog vérlázító, fõleg h évrõl-évre megengedik maguknak..

-AI egy rakás szar, a gp3-ban ami közel 15éves nagyobb élvezet ellenük harcolni
-a fizika továbbra is botrány, lehet én vagyok idétlen közel 15éves szimezéssel a hátam mögött, de nekem sínautó feelingem van az egésztõl, tele besriptelt csúszásokkal, pörgésekkel stb..
-a motorhanggal továbbra se vagyok kibékülve, bár a 2011 után ebben léptek elõre tavaly..kb olyan a V8as hangja, mint aki a budin ül és erõlködik

Én továbbra is azt mondom, h vmilyen szinten igazodniuk kellene az F1es rajongók igényeihez is, elvégre ez mégiscsak egy rétegsport (hisz attól h nézi vki, még nem biztos, h van affinitása játszani is vele) és pechükre, azért a komolyabb játékosoknak vannak igényei..száguldani, 4-5 autót elõzni körönként ott a DIRT meg GRID széria...

Most gyakorlatilag annyi történt, h pici finomítgatások, rosters update, röhejes retro mod (legalábbis nemtudom miért jön vki lázba attól h egy másik skint ráhúznak uarra a fizikára, meg lemodelleznek 4-5 pályát) aztán egye a paraszt

Sajnos az igényesebb játékosok jóideje háttérbe vannak szorítva minden fronton, egyre kevesebb tényleges tartalommal és játékélménnyel megáldott játék kerül a polcokra az utóbbi pár évben..

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Danecay
"az már régen rossz, ha az alapkoncepció csiszolgatása helyett már retro modot is pakolnak bele"

Mondod ezt Te, másik 10-el ellenében akik pedig az általuk kevésnek vélt tartalombõvítés miatt sírnak. Most akkor kinek van igaza, kinek az igényeihez igazodjon a CM?
Nos ezért nem fog a Codies soha, mindenki számára megfelelõ játékot csinálni! Ahány játékos annyi szubjektív vélemény és igény! Summa summárum, a játék mindig s*zar marad. Így ha az ember nem bír egészséges kompromisszumot kötni, lehet menni vissza az rF és F1Ch MOD-okat tologatni!

lac coo
Szemetebb dolog megkérdezni, hogy mik a szabályok ! 😄DD

Danecay
Pedig ha jól teszed a dolgod a játékban, jó eséllyel nem is nagyon fogod látni, hacsak nem véletlenül vagy szándékoson töröd meg az autót. Viszont az F1 nem ez a mûfaj! Lehet ezért nincs a végletekig kidolgozva a törésmodell? Egyébként szerintem most is törik annyira amennyire értelme van. A poligononkénti deformációnak nem sok értelme lenne, mert azt mikor látnád, mennyi ideig, mennyi erõforrás felhasználás mellett? Még TV-ben is alig látni, vagy egyáltalán nem, pedig ott többnyire kívülrõl mutatják az autókat.

Totti5
Miért, milyen volt eddig?

Az idõmérõ még mindig nem a jelen szabályok szerint van?
bakkerman
Next-gen F1-ben kiváncsi leszek a törésmodellre,mondjuk az még 1 év 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ja, nekem tetszik!😊
Jól néz ki a box-munka.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Õ!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
Nem lehet, eddig sem volt és a jövõben sem lesz.

Még akkor is lehet különbség xbox és a PC között, irányításban.

Totti5
Nagyon akarom😊)) remegve várom hogy indíthassam!

Totti5
Fix 30 fps volt minden Codie játék ebben a genben. Azt már tudni hogy a nextgen F1 2014 Xbox One és PS4-en is 60 fps lesz. Nyilván a 2013 60 fps is lehet akinek olyan gépe van, mint ahogy az elõzõ részek.

Alexease
Csak miattam ne, csak ha nagyon akarod😊 Koszi!😊
Totti5
10 fele tudom indítani, Fanateccel.

Pc-n még nincs w***z verzió. Konzolon meg nem hiszem, hogy nagyon erõltetnék a kormányt. Bár kitudja... Meg kell nézni a videókat, hátha.
Alexease
Kormanyos ember meg nem probalta ki rendesen?
Alexease
Nem hinnem😉 Konzolon kenytelenek korlatozni, mivel ezereves a hardware, es egyre nagyobb az elvaras. Raadasul evente ki kell adjak, sok ujdonsaggal, nincs idejuk evekig bitenkent piszkalgatni mint a masik ket nagy konzol cimet.
Addig még nem is volt rossz, amig ki nem derült, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fix 30fps lesz PC-n is?

akyyy
annyiból jó, hogy azért nem fostalicska mint pl a rallys játék amit mostanába kiadnak...

mert jó fejlesztõk, meg bõven elmegy, de azért mégis hiányzik sok móka belõle

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

lac coo
Vagy visszahozzák vagy nem 😊 Én nagyon boldog lennék ,ha visszakerülne és maradna az idei orrtolás is ....

zzeN
Nem a valóságra gondolok, hanem hogy ég és föld a különbség a valós hangokhoz képest, bõõõven van még mit fejlõdni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Kíváncsi vagyok. Ha indul a móka, akkor elsõ dolgom Spa, full esõ. Órúzs. Ha padlón be lehet venni 6osba mint a 2012-ben akkor 😞(( , ha lecsúcsok, vissza kell váltani, kiforgok, ellenkormányozni akkor <#eljen> mint a 2011-ben.

bakkerman
hangok azok rendben vannak,élethûek,és ahogy lac coo is írja,tavaly is ugyanilyen hangjuk volt a gépeknek szóval a játékban miért változna? 😄

lac coo
Miert eloben mas hangjuk van mint tavaly ? LOL.......

zzeN
Hangok ugyanazok?<#confused>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Buzibanannal hogy lehet eldonteni, hogy szar ?????? Ha azzal szar, az a jo ! 😊

lac coo
Jelenleg messze a legteljesebb f1 jatek. Fizika olyan amilyen tavaly mindenki halalba szarozta mert lecsuszott az ivrol bena fekezesnel.....Nem szim, soha nem is lesz, es bar tudas van nem is akarnak azt csinalni.En mar reg leszurtem a tanulsagost : mindenki sir hogy gagyi, de azert mindenkienk az a jo amivel nem lehet rontani.......Olyan a jatek amilyen az igeny, ez van. Ehhez kepest en meg ennek is orulok, hogy nem ketgombos sinauto.....Az meg vegkeppp fail, higy penzt nem er mert szar, de warezzal azert megy a jatek egesz evben..... 😊 Aki nem tud erdemben hozzaszolni, inkabb ne is tegye.......

bakkerman
még pécén adok neki 1 esélyt kormánnyal

bakkerman
letoltam még 4 futamot,igazából az erõs kifejezés az hogy szar,inkább azt mondanám,hogy ugyanaz mint a tavalyi,egy roster update-el,meg új menüvel. Ennyi. DLC-nek kiadhatták volna a 2012-höz,3000 forintért,de még az is sok lenne ezért.

nemrég lelettem itt b*szva amiért szidni mertem kódmesterék eddig remekeit F1 téren , de fogalmam sincs h mit vártatok tõlük..az már régen rossz, ha az alapkoncepció csiszolgatása helyett már retro modot is pakolnak bele, csak h a sok "okos" nyálat lógatva ráharapjon, majd rájöjjön, h az egész igazából csak szemfényvesztés volt meg átb*szás..

Pedig lenne mit toldozni-foldozni az alap dolgokon is rendesen...

aki a 2011 után pénzt áldoz rá az meg is érdemli én úgy vagyok vele (ezzel nem megbántva senkit, de aki szimulátorosabb élményre vágyik, az élbõl elfelejtette volna legalább a 2.széria után az egészet)

lac coo
2010 ben meg jediero forditotta iranyba az autot ha kicsuszott..

dr Kotász
Mondjuk egy safety car azért csak valami <#hehe>
akyyy
mi ez a parc fermé a beállitásokban? hiányzik a felvezetõ kör, meg ilyenek. egynek elmegy, de azért mia különbség kb egy 2010-hez, kb semmi 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😄 Ezért gondolom, hogy ez azért kevés idõ. Én jobban bele szoktam mélyülni egy programba.)
Alexease
Ilyen velemenyezest minden evben latni (szar, foss, 1 lemezt sem ert meg stb.), aztan meg fel ev mulva is toljak, ugyanugy meg ingyen, folyamatosan erdeklodve a warez patch-ek utan😄DDD
Ez gyors volt.😄 Azért ennél, jobban bele kell(ene) mélyülni a programba. Vagy annyira sz*r lett, hogy még ez is sok?! Mindegy, majd próba és meglátjuk.
oneal1
😄DDDD

!Forza Ferrari!

bakkerman
na kipróbáltam boxon,lenyomtam 2 futamot,szárazon meg esõben is.
280 forint egy verbatim DL lemez,ennyit mindenképpen megért a játék,többet már nem adnék érte 😄DDDDDDDDDDD vicc az egész.

Muttley
el vagy tévedve 😊
ez csak szimuláció JELLEG
ezen felül sok minden kellene még ahhoz, h only-sim legyen
már egy párszor el lett mondva, de akkor megint 😊
Forza 4
- ha minden segítséget kikapcsolunk, élvezetes szimuláció jelleget ad
- ha minden segítséget bekapcs, odaülteted az összes Pattanásos Ödönkét és élvezettel veszi be 260-nal az L-kanyart... 😊
tehát, mind2 réteg tud vele játszani

azt kéne lemásolni
lássuk, Codemastersnek sikerült-e idén végre 😊

Just do it :)

lac coo
Megse nezzetek, tuti nem lesz ilyen 😊 En csokkentett tapadassal jol elvagyok vele, amire keszul annal sokkal jobb 😊