Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány kérdés addig is, ha ezeket is megfigyelted esetleg:
* cockpit nézet jó lett?
* a gumikopás ismét skálázódik?
* boxkiállás belsõ nézetbõl is van?
köszi 😊
Esõt akkor meg lehet oldani, kis tapadás csökkentés és az is jobb lesz, tavalyinál is pl asszem 10 5-al csúszot jobban az aszfalt mint szárazon.
Hangok is jó hír, nem is értettem eddig miért nem volt külön kipufogó hang ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
JÓ! Hállelúja, 1-2-3 nem taplógáz, képes az autó segge megindulni, ellen lehet kormányozni, nem zsinóron húzzák. Hasonló mint a 2011 a 2012es féktávokkal és gumival. Igen jó, tetszik élvezetes van benne élet.
Látom alant nincs tisztábana az úr a játék besorolásával. Ez nem szimulátornak készül, legalább is nem annak amit mi annak nevezünk. Ennek tükrében ez a játék magasan túlteljesít, mert nagyon apró részletekig van minden megoldva és lemodellezve. Akinek ez nem tetszik annak nem tetszik 2010 óta a széria egy vonalon halad, nem most kell utálni meg a fejlesztõket szapulni, egyszerûen nem te vagy a célközönség, neked ott van a 20 éves rfactor valami random F1 móddal, ami nagyon jó abban amiben az Codie F1 meg ne tud maradandót nyújtani, de ez vica versa így van.
Namost a hangok. Sokat fejõdtek. Lassulásnál hallaható a motor morajlása a kipufogóból, ami nagyon sokat dob az élményen a tavalyihoz képest is. A váltó hangja is új és még élethûbb a valódihoz. Nagyon jó, élmény hallagatni.
A régi autók. 1el mentem 1-2 kört. Csodát it sem kell várni, de csúszkál rendesen, kell korrigálni, érezni a turbót és hogy megindul, és kisebb fokozatban kanyarban ez veszélyes. Élményautókázásra nagyon jók. A hang pedig mondanom sem kell hogy brutál jók.
Grafika is sokat fejlõdött. Az új bevilágítás minden sárga, barna áarnyalatot eltüntett, igazán szép és egyre jobban a fotoreal feeling fele mennek ami tetszik.
Ami továbbra sem tetszik az az esõ. Alacsony sebességnél sokkal jobb mint tavaly, de most is át lehet rogyolni az Órúzson padlón sajnos.
Összességében minden téren fejlõdést érzek, tetszik, sokat fogom csapatni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Én közel se arról beszélek h legyen kõkemény szim, de azért sok dolog vérlázító, fõleg h évrõl-évre megengedik maguknak..
-AI egy rakás szar, a gp3-ban ami közel 15éves nagyobb élvezet ellenük harcolni
-a fizika továbbra is botrány, lehet én vagyok idétlen közel 15éves szimezéssel a hátam mögött, de nekem sínautó feelingem van az egésztõl, tele besriptelt csúszásokkal, pörgésekkel stb..
-a motorhanggal továbbra se vagyok kibékülve, bár a 2011 után ebben léptek elõre tavaly..kb olyan a V8as hangja, mint aki a budin ül és erõlködik
Én továbbra is azt mondom, h vmilyen szinten igazodniuk kellene az F1es rajongók igényeihez is, elvégre ez mégiscsak egy rétegsport (hisz attól h nézi vki, még nem biztos, h van affinitása játszani is vele) és pechükre, azért a komolyabb játékosoknak vannak igényei..száguldani, 4-5 autót elõzni körönként ott a DIRT meg GRID széria...
Most gyakorlatilag annyi történt, h pici finomítgatások, rosters update, röhejes retro mod (legalábbis nemtudom miért jön vki lázba attól h egy másik skint ráhúznak uarra a fizikára, meg lemodelleznek 4-5 pályát) aztán egye a paraszt
Sajnos az igényesebb játékosok jóideje háttérbe vannak szorítva minden fronton, egyre kevesebb tényleges tartalommal és játékélménnyel megáldott játék kerül a polcokra az utóbbi pár évben..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Mondod ezt Te, másik 10-el ellenében akik pedig az általuk kevésnek vélt tartalombõvítés miatt sírnak. Most akkor kinek van igaza, kinek az igényeihez igazodjon a CM?
Nos ezért nem fog a Codies soha, mindenki számára megfelelõ játékot csinálni! Ahány játékos annyi szubjektív vélemény és igény! Summa summárum, a játék mindig s*zar marad. Így ha az ember nem bír egészséges kompromisszumot kötni, lehet menni vissza az rF és F1Ch MOD-okat tologatni!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert jó fejlesztõk, meg bõven elmegy, de azért mégis hiányzik sok móka belõle
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Pedig lenne mit toldozni-foldozni az alap dolgokon is rendesen...
aki a 2011 után pénzt áldoz rá az meg is érdemli én úgy vagyok vele (ezzel nem megbántva senkit, de aki szimulátorosabb élményre vágyik, az élbõl elfelejtette volna legalább a 2.széria után az egészet)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
280 forint egy verbatim DL lemez,ennyit mindenképpen megért a játék,többet már nem adnék érte 😄DDDDDDDDDDD vicc az egész.
ez csak szimuláció JELLEG
ezen felül sok minden kellene még ahhoz, h only-sim legyen
már egy párszor el lett mondva, de akkor megint 😊
Forza 4
- ha minden segítséget kikapcsolunk, élvezetes szimuláció jelleget ad
- ha minden segítséget bekapcs, odaülteted az összes Pattanásos Ödönkét és élvezettel veszi be 260-nal az L-kanyart... 😊
tehát, mind2 réteg tud vele játszani
azt kéne lemásolni
lássuk, Codemastersnek sikerült-e idén végre 😊
Just do it :)