• Danecay
    Jó ez a dinamikus időjárás meg minden, de valahogy nem érzem kiegyensúlyozottnak az erőviszonyokat esőben a száraz pályás versenyekkel szemben. Konkrétan Kanadában kifogtam egy teljesen esős futamot. Az időmérő még száraz körülmények között zajlott, de gondolván a futamra, inkább már az időmérőt is esős beállításokkal teljesítettem. Teljesen hiábavaló volt! Többszöri nekifutás után sem bírtam még a professional AI-val sem. Több kanyarban meglehetősen óvatosan kellett kigyorsítani a kipörgő kerekek miatt, ahol elég sok időt vesztettem, de ez az AI-ra valahogy nem volt igaz, és ezeken a helyeken mindig időt vesztettem velük szemben. Az 50%-s verseny utolsó harmada átment elengedő versenybe, mígnem a csapattársamtól is kört kaptam. Azért gondolom, hogy valami bibi lehet a balansszal mert azért száraz pályás körülmények között nem így szoktak alakulni a versenyek. Kár, pedig jó is lehetne! Persze az is lehet, hogy csak egész egyszerűen én vagyok a béna, vagy az, hogy ez a szituáció pályáról pályára másként alakul! Ha mégsem én vagyok teljesen béna, nem gondolom, hogy az idei évadfeldolgozásban ez változna, talán a "next gen"-ben.