| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Fernandooo #15799 A komolyabb törés szimulációt el is felejtheted, azt a FOM sosem fogja engedni. A komolyabb irányítással vevők százezreit veszítenék el. Amivel érdemben lehetne javítani, az a többjátékos szolgáltatások fejlesztése. Dedikált szerver, szabadedzés-időmérő-futam közötti mentések és a kialakult állások visszatöltésének lehetősége, a visszajátszásnak is van hová fejlődnie, illetve a szabályrendszer alkalmazásának. Az AI fejlődése sem lenne egy utolsó dolog, ez is igaz.
Adhatnának bele még több hangulatot pl. azzal, hogy FPS nézetben bejárhatóvá teszik a Paddockot, lehetne látni a sürgés-forgást, kaphatna a játék karrier részt egy komolyabb manager lehetőséget csapat szinten.
Egyéb, nem reális fantáziálások: megoldható lenne, hogy adatbázis alapján alakuljon ki az időjárás - pl. a valóságban lefutott versenyek időjárását töltené be adott helyszíneken, multiban a host földrajzi helyének és pillanatnyilag megfelelőt, nem nagy szám, csak mint érdekesség -, sőt, a lefutott versenyek adatai alapján kapnák meg az AI-k a "tudásukat", vagyis mondjuk Alonso a játékban bizonyos százalékban épp úgy menne adott pályán, ahogy a valóságban is ment. Tudom, hogy ez már sci-fi, meg felejthető, sokak számára szükségtelen dolog a real weather és a real driver fukció, de valami pluszt adnia kellene a szériának.
A többjátékos rész kiterjesztése viszont szerintem elengedhetetlen. Ja, és egy jóval dinamikusabb csapatrádiós modul sem ártana, illetve ha már lúd, legyen kövér alapokon a visszajátszás során adhatna némi extra hangulatot a "tévés" közvetítés is, mondjuk Martin Brundle hangjával.
Egyébként az idén megjelenő részben már nem lesz history F1 típusú játékrész, azt majd később hozzák vissza... Pedig a '13-ban az volt a legérdekesebb.