Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden uj funkcio es lehetoseg plusz munka, plusz hibalehetoseg, plusz problemamegoldas.
Ha onalloan kellene rajtolni (meg ha valaszthato az automata is), online a legtobben mar abban a pillanatban elindulannak, amikor kikerulnek a palyara😄D
Ennek a buntetese, ismet vitakat, bugokat szulne:
- legyen figyelmeztetes, es bizzak a pilotara, mikor tolti le es mennyi idot a boxban?
- azonnal zarjak ki?
- vegye at az AI a kor elejen vagy a vegen es vigye be a boxba?
De ugyan igy maceras a mechanikai hiba, serulesek, toresek, versenybalesetek es egyeb helyzetek. Mivel van visszatekeres, es az embereknek az elso teendoje, hogy azt vegtelenre tegyek, nem sok ertelme van az ilyen dolgokat kidolgozni;D
Nem lehet mindenkinek tokeletesen megfelelni es minden leprogramozni, menuzni, valaszthatova tenni, azokat ellenorizni, korrekten szankcionalni, az eselyeket kiegyeliteni stb. barmilyen stilusu is a jatekos, kell hozza egy kicsi egeszseges kompromisszim erzek😊
Lehet szidni a Codies-t, de szerintem a lehetosegekhez kepest eleg jol megtalaltak a kozeputat. Nekem mint jatek, nem volt vele semmi komoly bajom, egyedul akormanyzas es az FFB kozepe zavart😄DDD
De ezek minden programra igazak.
Ott a van a ket multimilliomos konzol top program. Szerintem tucatnyi ponton belejuk lehetne kotni, es nem feleslegesen vagy piszkalasbol.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk ez nagyon jó dolog, de nem lehet beállítani rendesen hogy milyen fordulat számon pörgesse pl. ( vagy csak én nem tudom hogy kell? )
Mondjuk a mai napig f1-ezek ezen 😄
Technikai szintet nézve a lehetõ legmagasabb szinten van az F1, a legjobb versenymérnökök dolgoznak azon hogy az autó a legalkalmasabb legyen a gyorsaságra. Nagy pénzekkel etetett fejlesztõmunka, a lehetõ legideálisabb autókezelésért.
De mivel a legmagasabb szintje az autóvezetésnek, és innen csak lefele lehet bukni, ez a versenyzõi felfogás, nem az enyém. Így minden egyéb teher is nagyobb, azaz a máshol is létezõ, pl:
Egész szezonban hullámvölgyek nélkül teljesíteni, ..nyilván egy gépi csapattársat lekûzdesz akár 120%-n is, de amikor a csapatársad a szezon egy szakaszában egész egyszerûen mindent jobban csinál, és érzed hogy kezd kicsúszni a kezedbõl a csapat bizalma...akkor is jól teljesíteni. 😊
Ezeket ki lehet hagyni szimesként, mert majd lepörgetem a hétvégét, de ott muszáj akkor kipréselni a legmagasabb teljesítményt amikor ott a helyzet...máskor már hiába.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem is tetszik amugy, gumit jol erezni, kopot, meleg vagy hideg, palya allapota is szepen javul, benzint szinten nagyon jol lehet erezni, az egyszeru de nagyszeru benzin allaitas is jo, hangulat meg mindig is renben volt.Csak a tc- ki lehetne kapcsolni vegre, siman kepes ra a jatek hogy szepen kezelje, nem tudom miert van benne ha kell ha nem....
Az autó maga unalmas külsõsként, mert így gyors. Olyan dolgokban nehéz az autó vezetése, aminek nagy részét nem lehet leszimulálni, mert emberi tulajdonság.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az F1, igen is a száguldásról és a csicsáról szól (reklám)
A szabályrendszerrel kapcsolatban pedig tényleg lehetne még finomítani rajta, de azt is érdemes szem elõtt tartani, hogy azért hoz néha hibás döntéseket, mert egyáltalán létezik és van a játékban, sok más játékkal ellentétben, ami különösen igaz a baleset vizsgálatra. Így jó eséllyel kevesebbet hibázik más játék ilyen téren, ahol egész egyszerûen nem is létezik 😊
A magam részérõl a legtöbb esetben ilyenekre lövöm el a rendelkezésre álló REPLAY-eket így könnyen túlteszem magam rajta.
A játék összeomlásokat, korrupt mentéseket a legtöbb esetben a MOD-olások miatt produkál, azon belül is a DATABASE.BIN file piszkálása miatt. Nekem is MOD-olva van a játék, és nekem is okozott mentési hibát, de mindaddig nem volt és javítás után tapasztalataim szerint ez még inkább jó irányba változtatott a játékmeneten.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Én pl. felvezetõ körnek is örülnék. A classic tartalomnak örülök, de igazán akkor lenne értelme, ha teljes szezonokat lehetne játszani, nem pedig 10 éves idõtartamból raknának be pár autót meg pilótát.
http://goo.gl/gd6Zi5
az én játékkal való ellenszenvem nem ebben merül ki, sõt gyakorlatilag köze sincs hozzá..azt se értem h ha ekkora az elégedettség, akkor az F1 rajongók túlnyomó része miért van kiakadva évrõl-évre CM-ék "mestermûvén"..vmi ezek szerint még sem stimmel..
nekem a problémáim:
- nincs normális fizika..persze értem én, h nem a vadszimulátorosoknak kell játékot készíteni, hisz abból nincs bevétel, én viszont úgy gondolom, h az F1 rajongók jórésze azért elvárna vmi értelmesebb koncepciót gameplay terén. Száguldozásra, tátott szájjal bámult grafikára effektekre ottvan házon belül nekik a Dirt széria, v még jópár hasonló elven mûködõ gamma..az F1 nem errõl szól és kész
- az AI-jük, játékba ágyazott szabályrendszerük továbbra is tragédia, kár szépíteni a dolgot
Én egyébként tényleg csak azt nemértem, h mitõl ez a várakozás, meg a hihetetlen optimizmus, csak mert belógatnak pár "retro" versenypályát meg versenyzõt..az alap dolgokat kellene rendesen megcsinálni, aztán pedig elkezdeni színesíteni, teletömni tartalommal. Persze rengetegen bekajálják, h aztán 2hónap múlva meg elsõként verjék a fejüket a falba amikor 10ezret dobnak ki rá..legalábbis az eddig eltelt 3év engem igazol..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Szinte már lelki szemeim elõtt látom, ahogy október 4-én, bújod az nc*re-t a letöltés reményében! 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
most benyomtak egy még arcade-abb fostenger retro mod gumicsontot a népnek..
mondjuk én továbbra is úgy vagyok vele, h aki ezt megveszi(pláne évrõl-évre, azok után amit leprodukálnak f1 címszó alatt), az meg is érdemli
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Egy rohadt pódium is lehetne a versenyek végén, de az gondolom nem lesz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ötlet nekem is, meg CM-nek is lenne bõven mit lehetne még berakni ......Csak kinek ???
Eddig sem volt szar egyik rész sem, a hibákat mindig javították.
Ha szar akkor nem játszod.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Crome
Nem feltétlen. Persze attól függ, hogy mennyi az a sok!? Gondolom Kunos is sokat el akar majd adni a programjából.