• Danecay
    Igen, én a fűre is gondoltam! :) Elsősorban annak a tapadását szeretném csökkenteni, mert 4 kerékkel ráfutva arra, sem érzek sokkal kevesebb tapadást mint aszfalton! :( Szóval nem lenne rossz, ha lenne kockázata annak, hogy ha kimegy az ember a pályáról! Az, hogy az AI is csúszkálna, hát na, maradjon csak a pályán! :) Persze azok alapvetően is a fehér vonalon belül próbálnak autózni.
    Pontosítom akkor a kérdésemet!
    A surface_materials.xml több GRASS-t tartalmazó bejegyzést tartalmaz, ráadásul úgy hogy különböző tapadási paraméterekkel vannak paraméterezve. A kérdésem arra vonatkozott volna, hogy ezek közül melyeket kellene módosítani!?

Az alul kormányozottsággal kapcsolatban, nekem nincsenek ilyen érzéseim! Az autó úgy kanyarodik ahogy én akarom, sőt néha úgy érzem még jobban! :) Érdeke pl. az is, hogy a sokak által emlegetett gumikopást sem tapasztaltam még meg, igaz, hogy eddig leginkább max 25% hosszú próbafutamot futottam még csak. A HUD szerint teljesen barna volt az abroncsok állapota, de nem éreztem, hogy annyival rosszabbul tapadna!