• kvanta
    Üdv mindenkinek.
    Az idei F1 lett szerintem a legjobb az eddigiek közül, viszont van egy dolog ami nem nagyon tetszik érdeklődnék más is tapasztalja vagy csak én vagyok tehetségtelen :)
    Szóval a problémám, hogy ha a legtöbb üzemanyagot is állítom be a futamra (50%-os versenyt viszek)akkor is már verseny felétől vagy egy pár körrel később már -1 körre való üzemanyagom marad ami nem a legjobb dolog és újdonság is számomra mert ezzel eddig soha nem találkoztam hogy normál, nem erőltetett versenytempóval is képes vagyok durván elhasználni a benzint. Ilyenkor persze marad a legszegényebb keverékre átállás 1-2 körre ami elég nagy hátrány valamint a Kers-re rá sem merek gondolni. Az tény, hogy az előny kiépítés vagy az előttem lévő elkapása miatt minden körben kihasználom az összes Kers töltést de ez nem okozhatná ezt nem?
    A másik ami nekem inkább érdekesség az a gumikopás amit zseniálisan lemodelleztek az ide Pirellik szintjére de talán kicsit még az igazitól is jobban kopnak :) Mivel nem kormánnyal hanem gamepaddal játszok valamennyire tudom korrigálni a kigyorsításokat de azért az kemény, hogy kínai pályán 3 azaz három kör alatt totál kinyírtam a lágyabb gumit.

Ezzel annyira nincs is bajom mert legalább tényleg vigyázni kell a kanyarokkal. Igazi élvezet így nyerni, legalábbis nekem ez jó kihívás, nem lehet csak úgy beesni a kanyarokba, hanem ésszel jó féktávokkal és kigyorsításokkal kell operálni.
    Tetszik, nem bántam meg a vásárlást, csak a benzinem ne folyna el :)