• ggbuffon
    én értem h sok igénynek kell megfelelni, bár ők nyílván csak a profitot tekintik mércének és ehhez igazodnak..

Én közel se arról beszélek h legyen kőkemény szim, de azért sok dolog vérlázító, főleg h évről-évre megengedik maguknak..

-AI egy rakás szar, a gp3-ban ami közel 15éves nagyobb élvezet ellenük harcolni
    -a fizika továbbra is botrány, lehet én vagyok idétlen közel 15éves szimezéssel a hátam mögött, de nekem sínautó feelingem van az egésztől, tele besriptelt csúszásokkal, pörgésekkel stb..
    -a motorhanggal továbbra se vagyok kibékülve, bár a 2011 után ebben léptek előre tavaly..kb olyan a V8as hangja, mint aki a budin ül és erőlködik

Én továbbra is azt mondom, h vmilyen szinten igazodniuk kellene az F1es rajongók igényeihez is, elvégre ez mégiscsak egy rétegsport (hisz attól h nézi vki, még nem biztos, h van affinitása játszani is vele) és pechükre, azért a komolyabb játékosoknak vannak igényei..száguldani, 4-5 autót előzni körönként ott a DIRT meg GRID széria...

Most gyakorlatilag annyi történt, h pici finomítgatások, rosters update, röhejes retro mod (legalábbis nemtudom miért jön vki lázba attól h egy másik skint ráhúznak uarra a fizikára, meg lemodelleznek 4-5 pályát) aztán egye a paraszt

Sajnos az igényesebb játékosok jóideje háttérbe vannak szorítva minden fronton, egyre kevesebb tényleges tartalommal és játékélménnyel megáldott játék kerül a polcokra az utóbbi pár évben..