| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ez egy „mindenkinek”, uzletileg a legszelesebb kornek keszulo program. Ugy kell megcsinalni, es olyan dolgokat erdemes beletenni, fejleszteni, boviteni amit a legtobben hasznalnak.
Minden uj funkcio es lehetoseg plusz munka, plusz hibalehetoseg, plusz problemamegoldas.
Ha onalloan kellene rajtolni (meg ha valaszthato az automata is), online a legtobben mar abban a pillanatban elindulannak, amikor kikerulnek a palyara:DD
Ennek a buntetese, ismet vitakat, bugokat szulne:
- legyen figyelmeztetes, es bizzak a pilotara, mikor tolti le es mennyi idot a boxban?
- azonnal zarjak ki?
- vegye at az AI a kor elejen vagy a vegen es vigye be a boxba?
De ugyan igy maceras a mechanikai hiba, serulesek, toresek, versenybalesetek es egyeb helyzetek. Mivel van visszatekeres, es az embereknek az elso teendoje, hogy azt vegtelenre tegyek, nem sok ertelme van az ilyen dolgokat kidolgozni;D
Nem lehet mindenkinek tokeletesen megfelelni es minden leprogramozni, menuzni, valaszthatova tenni, azokat ellenorizni, korrekten szankcionalni, az eselyeket kiegyeliteni stb. barmilyen stilusu is a jatekos, kell hozza egy kicsi egeszseges kompromisszim erzek:)
Lehet szidni a Codies-t, de szerintem a lehetosegekhez kepest eleg jol megtalaltak a kozeputat. Nekem mint jatek, nem volt vele semmi komoly bajom, egyedul akormanyzas es az FFB kozepe zavart:DDDD
De ezek minden programra igazak.
Ott a van a ket multimilliomos konzol top program. Szerintem tucatnyi ponton belejuk lehetne kotni, es nem feleslegesen vagy piszkalasbol.