• Alexease
    Ez egy „mindenkinek”, uzletileg a legszelesebb kornek keszulo program. Ugy kell megcsinalni, es olyan dolgokat erdemes beletenni, fejleszteni, boviteni amit a legtobben hasznalnak.

Minden uj funkcio es lehetoseg plusz munka, plusz hibalehetoseg, plusz problemamegoldas.

Ha onalloan kellene rajtolni (meg ha valaszthato az automata is), online a legtobben mar abban a pillanatban elindulannak, amikor kikerulnek a palyara:DD
    Ennek a buntetese, ismet vitakat, bugokat szulne:
    - legyen figyelmeztetes, es bizzak a pilotara, mikor tolti le es mennyi idot a boxban?
    - azonnal zarjak ki?
    - vegye at az AI a kor elejen vagy a vegen es vigye be a boxba?

De ugyan igy maceras a mechanikai hiba, serulesek, toresek, versenybalesetek es egyeb helyzetek. Mivel van visszatekeres, es az embereknek az elso teendoje, hogy azt vegtelenre tegyek, nem sok ertelme van az ilyen dolgokat kidolgozni;D

Nem lehet mindenkinek tokeletesen megfelelni es minden leprogramozni, menuzni, valaszthatova tenni, azokat ellenorizni, korrekten szankcionalni, az eselyeket kiegyeliteni stb. barmilyen stilusu is a jatekos, kell hozza egy kicsi egeszseges kompromisszim erzek:)

Lehet szidni a Codies-t, de szerintem a lehetosegekhez kepest eleg jol megtalaltak a kozeputat. Nekem mint jatek, nem volt vele semmi komoly bajom, egyedul akormanyzas es az FFB kozepe zavart:DDDD

De ezek minden programra igazak.
    Ott a van a ket multimilliomos konzol top program. Szerintem tucatnyi ponton belejuk lehetne kotni, es nem feleslegesen vagy piszkalasbol.