• Danecay
    Én sem az írom, hogy tökéletes a játék, és minden úgy jó ahogy van, de a már sokszor divatból történő lehúzás miatt szerintem odáig jutott a dolog, hogy sok ember még azt is letagadja, hogy játszik vele, mert az égő lenne stb. Persze, én is szeretném ha lenne felvezető kör, amint akár rF módra tetszés szerint el lehetne léptetni, lenne teljesen kikapcsolható TC, teljesen manuális bokszkiállás stb., de még ezen hiányosságok ellenére is jó kikapcsolódást, versenyzési élményt és szórakozást nyújt a játék. Szerintem lehetne sokkal-sokkal rosszabb is, oly annyira, hogy sokan visszasírnák a jelenlegit. Arról, hogy mi lenne ha ez vagy az (ISI,SIMBIM ) kapná meg a jogokat, kár is vitát nyitni mert elég kevés rá az esély, de ha meg is történne jó eséllyel egy elég puritán körítés nélküli játékot kapnánk.

Az F1, igen is a száguldásról és a csicsáról szól (reklám)

A szabályrendszerrel kapcsolatban pedig tényleg lehetne még finomítani rajta, de azt is érdemes szem előtt tartani, hogy azért hoz néha hibás döntéseket, mert egyáltalán létezik és van a játékban, sok más játékkal ellentétben, ami különösen igaz a baleset vizsgálatra. Így jó eséllyel kevesebbet hibázik más játék ilyen téren, ahol egész egyszerűen nem is létezik :)
    A magam részéről a legtöbb esetben ilyenekre lövöm el a rendelkezésre álló REPLAY-eket így könnyen túlteszem magam rajta.

A játék összeomlásokat, korrupt mentéseket a legtöbb esetben a MOD-olások miatt produkál, azon belül is a DATABASE.BIN file piszkálása miatt. Nekem is MOD-olva van a játék, és nekem is okozott mentési hibát, de mindaddig nem volt és javítás után tapasztalataim szerint ez még inkább jó irányba változtatott a játékmeneten.