• ggbuffon
    látom rácuppantál erre a pódium témára, de annyira azért ne erőltesd, szimplán megemlítettem mint színesítő hiánytartozékot, ahogy sokan anno toporzékoltak egy nyomorult SC miatt is, plusz asszem az egyéb felesleges animációk helyett talán elbírta volna viselni az ember egy-egy jólsikerült verseny után

az én játékkal való ellenszenvem nem ebben merül ki, sőt gyakorlatilag köze sincs hozzá..azt se értem h ha ekkora az elégedettség, akkor az F1 rajongók túlnyomó része miért van kiakadva évről-évre CM-ék "mesterművén"..vmi ezek szerint még sem stimmel..

nekem a problémáim:

- nincs normális fizika..persze értem én, h nem a vadszimulátorosoknak kell játékot készíteni, hisz abból nincs bevétel, én viszont úgy gondolom, h az F1 rajongók jórésze azért elvárna vmi értelmesebb koncepciót gameplay terén. Száguldozásra, tátott szájjal bámult grafikára effektekre ottvan házon belül nekik a Dirt széria, v még jópár hasonló elven működő gamma..az F1 nem erről szól és kész

- az AI-jük, játékba ágyazott szabályrendszerük továbbra is tragédia, kár szépíteni a dolgot

Én egyébként tényleg csak azt nemértem, h mitől ez a várakozás, meg a hihetetlen optimizmus, csak mert belógatnak pár "retro" versenypályát meg versenyzőt..az alap dolgokat kellene rendesen megcsinálni, aztán pedig elkezdeni színesíteni, teletömni tartalommal. Persze rengetegen bekajálják, h aztán 2hónap múlva meg elsőként verjék a fejüket a falba amikor 10ezret dobnak ki rá..legalábbis az eddig eltelt 3év engem igazol..