| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy tényleg nem mindegy, hogy melyik autót, hogyan setupolom? Úgy értem, Force India-val kezdtem a karriert, de több setup-ot is kipróbálva több futamon és helyszínen is csak a 17-18. helyet tudom hozni Prof. szinten is. Egyszerűen nem értem. Ha alacsony szárnyállást (1-1) használok, az egyenesekben még csak csak tudom tartani magam a mezőny végi és a középmezőny autói ellen viszont a kanyargós részeken úgy mennek ahogy én képtelen vagyok mert lecsúszok az ívről. fordítva viszont az egyenesekben maradok alul. Kipróbáltam magam Mclarennel is ugyan azon pálya és beállítás kombóval, így mindenféle melegítés és gyakorlás nélkül hoztam a dobogós helyet, de az, hogy Force Indiával csak, (szó szerint véve) izzadtságos munkával tudjam hozni a 17. helyet, hát nem is tudom. Próbáltam youtube-os videókat nézegetni, de nehéz tanulságot vonni, az alkalmazott segítségek, nehézségi szintek és játékverziók miatt, főleg úgy, hogy ha gamepaddal belehibázva is jobb kört mennek mint én kormánnyal. egyébként minden segítség nélkül.
Kicsit már Frusztrál a dolog :)