| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nos a korrektséghez hozzá tartozott volna, hogy annak ellenére is válaszolsz, hogy közöltem veled, hogy amennyiben valamilyen CD Key-es oldalról származó kulcsot próbálsz eladni, akkor nem érdekel a dolog. Ugyanez igaz arra az esetre is ha közben elkelt. Elhiheted nekem sincs arra időm, hogy a te válaszodat lessem egész nap, minden bizonnyal még annyi sem mint neked. Ugyanakkor érdekes, hogy aktív ittléted ellenére sem válaszoltál a privát üzenetemre, amit ráadásul jelez is neked a rendszer, viszont a téged méltató hozzászólásomra amit csak akkor láthatsz ha idelátogatsz, fél órán belül sikerült reagálnod. Nos ez nem tudás, hanem inkább nem akarás, ami véleményem szerint korrektség kérdése.
Lac coo:
Nem kételkedek a kulcs működőképességében, de megtévesztő módon úgy árulta itt mintha ez az egyetlen amitől valamilyen okból meg akar szabadulni. Ezért vettem fel vele én is a kapcsolatot, mert úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy garantáltan működő, kipróbált kulcsot, mint egy kétesen működőd valamilyen CD Key-es oldalról, de rákérdezve a forrásra már nem kaptam választ. Ha ilyen oldalról származó kulcsot szeretnék, akkor azt elintézem magamnak olcsóbban, nincs szükségem mások némi felárért történő közbenjárására. Ezért tartom inkorrektnek, a direkt rákérdezésemre történő némaságba burkolózást.
Részemről téma lezárva!