| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Reális az lenne ha 10 mp-vel lassabb lennék mint a pilóták, hol vagyok én hozzájuk képest ! :)))De megoldották ezt a kérdést komoly hc szimekben is...Mondjuk FVA-ban Alonso replayt nézve az embernek eláll a szava ...:)Nem emlékszem de 5 mp-t tuti rám ver :)))
Attól miért official, hogy aki életében nem vezetett autót is azonos időt megy a sztárokkal ? :)Az minden , csak nem valóság, hogy vízen egyesben padlóra rakom a kanyar közepén :)))
illetve menjen, vannak segítségek , nincs vele bajom, én sem full nehézségen kezdtem annak idején GP3-ban, de aki szeretné kikapcsolhatná.
Amúgy annyira bízom magamban, hogy ugyanezt az időt futnám ha nem lenne TC mint most. Megoldanám a cpu helyett :)))
Nem lenne ilyen bosszantó a dolog, ha tényleg egy gagyi fizika lenne alatta, de érezhetően van ott azért cucc, ha megcsúszik, elpörög, megdob a kerékvető, teljesen jó érzés . emiatt viszont idegesít, hogy rám erőszakolnak valami segítséget. Nem hc szim, de élvezhető, real, kezelhető lenne anélkül is !