Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

throttle saturation legyen 0, úgy elvileg annyi gázt ad amennyire lenyomod a pedált 😊
ti milyen kormány setupokat használtok? most elõvettem újra a game-t picit, de egyszerûen nem találok a stílusomhoz mérten illõt, mert ahogy a kanyarív kijáratnál picit rányomom a gázt rögtön pörög az autóm tökmind1 mit állítok be érzékeny, mint állat a reakciókra. alapvetõen nem fekszik a lágy stílus a gyors váltásokat szeretem a minél rövidebb féktávval párosítva. valahogy ez az F12011 nem fekszik eddig, kíváncsi lennék mi van nektek az advanced wheel settingsnél mert az alapbeállítás szar eléggé...F12010-nél oké volt ott találtam beállítást ez elég gázos valahogy, vezetni pedig csak nem felejtettem el, mert ez nem normális h picit nyomnám a gázt a kanyar kijáratánál és máris pörög

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JocoHun
Oké megpróbálom. Köszi a segítséget.
Danecay
Próbáld meg a lenti videó alapján:

Igaz ez F1 2011-hez van, de lehet jó a 2010-hez is. Lényege, hogy a GTEHXOSJZ_0 filet le kell cserélni a GTEHXOSJZ_1 filera.

JocoHun
Hali mindenki. Kérnék egy kis segítséget. Megvettem a F1 2010 és felraktam a játékot majd játszottam. Másnap felraktam a magyarosítását és azóta nem megy a játék ezeket dobja be.Valaki tudja milehet a baj?kép1kép2kép3
TheSosy
Már mind1.
---------------------------
A kormányt hogyan tudom beállítani?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

TheSosy
Hello!
Szeretném,ha valaki segítene f1 2011-ben.
Leszedtem,bemásoltam a crack-et,rámentem a launcher-re,bejött az intro.Vártam,töltött kicsit,aztán sehol semmi.Régen fent volt,mûködött is,most nem tudom mi lehet a baj.Lécci PM-be,elégvolt ennyi warez és bocsi.köszi

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Szerintem az eladások szempontjából eleve rossz ötlet, hogy a 2012-es játék gyakorlatilag csak a szezon vgén/után jelenik meg. Persze értem én... fejlesztési idõk stb. De ha pl. most jelenne meg az európai futamok indulásakor akkor szerintem eleve jobb lenne az eladás. Ráadásul rendszeres frissítésekkel sokkal tovább fenn lehetne tartani az érdeklõdést. Akár 1-2 futamonként egy pakkban kijöhetnének az aktuális sisak és kocsi festések. Persze a racedepartmenten ez megvan, nade ne legyen már nagy elvárás egy AAA kategóriájú játéknál hogy ne a modderek csináljanak hozzá frissítéseket.
Természetesen a tavalyi katasztrófális supporton kell elsõsorban javítani!!!!
Irányításban a 2010-es kicsit finomabb volt, a 2011-ben kicsit könnyebb lett. De ez persze szubjektív vélemény.

Mondjuk én már annak is örülnék, ha végre megszüntetnék a save game hibát, hogy ne kelljen minden betöltéskor azon izgulni, hogy vajon most elszáll e a mentés vagy nem. Amúgy az irány szerintem is jó volt, a 2011-et lehet volna tovább csiszolni, én sem értem, hogy mit akarnak a kettõ közé belõni... Aztán tényleg jó lenne egy olyan év végi patch, ami például itt a 2011-ben javította volna azt, hogy bizonyos pályákon hol is van pontosan a DRS zóna. Mert ugye most az utolsó pár pályán ott van, ahol a készítõk besaccolták, hogy lesz, de ez nem mindenhol egyezik azzal, ahol aztán tényleg lett. Engem a multi mondjuk hidegen hagy, viszont az AI-n még tuti lehetne csiszolni, és még sorolhatnék egyéb apróságokat, de hát majd meglátjuk mi lesz belõle a végén, ha kijön a game.

Crome

Danecay
Azt, hogy az f1 2012 irányítási modeljét az F1 2010 és 2011 közé szeretnék belõni már korábban is olvastam és már akkor nem értettem. Mondjuk egyesek szerint ilyen tekintetben a 2010 jobb volt mint a 11. Ez eléggé szubjektív dolog, nekem speciel a 2011- sokkal joban tetszett és szerintem ez a jó irány és ezt kellene még tovább javítani finomítani, nem pedig butítani rajta. Kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak visszahozni a 2010-bõl.
A profitorientáltságot szem elõtt tartva, teljesen érthetõ módon nem lesz dedicated server támogatás a játékban. A játékeladásokat tekintve, különösen a PC-st nézve, ez az egyik legfõbb motiváció a játék megvásárlására, mármint, hogy csak eredetivel lehet multizni, igaz a LIVE-ot leváltja a Codemasters saját renszere a RaceNet, de feltehetõen itt is feltétel lesz az eredeti példány, CD kulcs megléte. Jó persze léteznek kerülõutak, Hamachi, Tunngle stb. de azért az mégsem teljesen ugyan az.
Kíváncsi leszek egyébként, hogy min fog elbukni az ez évi feldolgozás is! Pedig annyira egyszerû lenne a recept. Az alap megvan, a fejleszõk mögött álló több év tapasztalat, az az óta kialakított kapcsolatok stb. Érdemes lenne jobban odafigyelni a játékosok visszajelzéseire, hibajelzéseire, ötleteire, az arra érdemeseket megfogadni, a valós hibákat kijavítani, 2012-es köntösbe csomagolni az egészet, kiadni egy BETA Demo-t, visszajelzésekre ismételten csak odafigyelni, a jelentkezõ hibákat kijavítai, majd ezek után kiadni a végleges verziót, amit utána kellõképpen supportálnak is, netán egy-kéd DLC-vel meglepni a játékosokat, és vagy egy szezon végi állapotra frissítõ Patch-el lezárni a szezon feldolgozást.
Szép is lenne! 😊

adam46
köszi 😊
Igen, van.

Olvass
adam46
Van már valami infó a 2012-rõl?
Ezt a magyarosítást kipróbálta már valaki??
mentés megszakítva, tárolóeszköz nem elérhetõ hibára milyen megoldás létezik, hogy ne kelljen minden belépésnél beállítani a billentyûzet kiosztást ?
F1 2011-ben

Danecay
Valójában az sem egészen tiszta, hogy most az F1 2010-el, vagy valamelyik játék (rFactor, f1 Challenge) F1 2010-es MOD-jával akarsz játszani.

F1 2010 OFF/Warez

Itt kérdezz. Amúgy google, torin, fájlmegosztón, átíratod ismerõssel a törtet, megveszed boltban.
karesz1000
oké köszi. nem tudsz vagy tudtok egy sima f1 2010-es játék rendes linket?mármint hogy nem demo hanem teljes.elõre meg köszönném.

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

Hát igen, nem tudom miért 100%-os magyarításként van fent. Volt benne azért viszonylag sok angol szöveg és helyesírási hiba. Mondjuk én letöltöttem a language editor-t és ahol hibát láttam vagy angol szöveg volt ott ki is javítottam. Így már inkább 100%-os, mint az.

Crome

Danecay
Hát persze, hogy kifagy, hiszen ez egy F1 Challenge mod 😊

karesz1000
heló.letöltötem az f1 birkuc 2008 final-t és az a gondom hogy amikor töltene befele kifagy a játék <#szomoru1>. a segítségeteket kérem ez ügyben. a válaszokat elõre is köszönöm

Semmi baj.Köszi azért.Amugy Crome linkje alatt lévõ magyarositást telepitettem,de még volt benne angol szöveg.
Danecay
Én is akartam még tegnap olyan jó fej lenni és belinkelni, de nekem ez a letöltés nem mûködik, 404-es oldalra dob ha a server-re kattintok.

Köszi

Crome

Hibaüzi nélkül nehéz lesz megmondani mi a hiba...

Crome

Ricsi234
Súúúúúúúlyooooossss!!!<#vigyor2>
Most akkor van hibaüzenet vagy nincs?
Tedd fel az XP-t.

karesz1000
semmi csak amikor betöltene kidob a játék de hibaüzenetet nem ir csak azzal az indokal dob ki 😞( HELP

Danecay
Mi a hibaüzenet?

karesz1000
heló azt szeretném kérdezni hogy amikor elinditom a formula 1 2010-et elkezd tölteni de egyszer csak kilép egy hibaüzenettel. már 20-at szedtem le egyik se megy.ezért fordulok hozzátok.win7-em van. elõre köszi a segítséget.<#help><#help><#conf><#conf>

Sziasztok!

Honnan lehet letölteni a 100%-os magyarositást?A segitséget elõre is köszönöm.
Van egy elég hülye problémám. A játékban megyek egy autóval és bizonyos idõ után olyan képernyõ fogad, mintha balesetem lett volna, vörösen villog a kép stb. Utána visszatér a játék, de nem látszanak normálisan az autók, meg hang sincs. Ez mi? Van erre valami megoldás?

Ok, ezt én is tudom, nem is ez a gond, hanem, hogy ha kilépek és megint elindítom, akkor újra ablakban indul el.

Crome

Danecay
Mint általában minden esetben amikor az ember ilyennel találkozik: ALT+ENTER 😊

Azzal mit lehet kezdeni, hogy induláskor, ne ablakban jelenjen meg a játék? Mert a beállításokban teljes képernyõre van rakva, játszani is úgy játszom, de ha kilépek és újraindítom, akkor megint ablakban indul.

Crome

dr Kotász
Hát játszható, én úgy gondolom, hogy online kormányos ellenfelek ellen nem nagyon van esély, de az AI karrier módban verhetõ így is. Meg hát ha nem, akkor leveszed a nehézségi szintet pro-ra (vagy intermediate-re, de ott már billentyûzettel is túl könnyû a játék).
Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy mennyire játszható gamepad-dal a játék, vagy az kb egyenlõ a billentyûzettel.
A kormányt most hagyjuk, nyilván az a legjobb. 😊

Elõre is köszi.

oks.akkor egy próbát megér részemrõl, köszi

Mármint a F1 2011-ben? A gumikopást és a benzinszimulációt ki lehet kapcsolni. Törés van, de azt is lehet kapcsolni.

Crome

van benne olyan játékmód hogy a kocsi törik, de se tankolás, se gumikopás ? mert akkor érdekelne. hülye vagyok a forma 1hez, és a kocsi beállításával se akarok tökölni, de szivesen kipróbálnám más autós játékokban szerzett tudásomat forma 1 körülmények között is...

Sziasztok!

Valahogy meg lehet nézni a multiplayer részben rögzítésre került visszajátszást?

üdv
Nekem az jött be, hogy 20%-os távnál a gép által javasolt box kiállásnál 1 körrel korábbit vagy 1-el késõbbit állítok be. Ha azt használom amit a gép javasol akkor általában akkora a forgalom a boxutcában, hogy bukok pár másodpercet.

dr Kotász
Igen, ez nálam is így van. Még az idõmérõn szoktam megnézni, hogy melyik gumi hány körre elég, így be tudom állítani a stratégiát akkor is, ha az elsõ 10-ben végzek.
Danecay
A leírtak a verseny stratégiai beállításdainál is érvényesek, mert én itt ilyet nem láttam? A verseny elõtt ha nem a stratégián belül, (ahol mint említettem szerintem nem jelzi a megtehetõ körök számát) variálnék a gumikkal, hanem csak egyszerüen a gumik részlegben, nem enged belenézni, hiszen jön az üzenet miszerint mivel az elsõ 10-ben végeztem, nem áll módomban változtatni, így nem tudom megnézni az egyes gumitipusok tartalmát, és a karikákba írt számokat sem.

Sikerült megoldani, a routeren a UPnP-t reseteltem, aztán jó lett.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem nagy újdonság, de az F1 2011-el települõ Rapture 3d hangkezelõ proginak van új verziója akit érdekel. Én felraktam és ez a tapasztalatom: a motorhang erõteljesebb lett, a hátsó szárny aktiválásakor erõsebb a szárny billenésének a hangja (nekem ez mondjuk nem tetszik), az AI autóinak jobban hallatszik a motorhangja mikor a közelemben vannak. Egy negatívuma viszont nálam van: visszajátszáskor a motorhangok nem hallhatóak csak ilyen zagyva zaj van helyette.

Crome

annyi update, hogy: elindítottam a gfwlclient, be is tudok lépni viszont a marketplace-en connection errort ír (kép), ha kikapcsolom a tûzfalat meg az antivirust, akkor is.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hali

Következõ a gondom, nemrég újratelepítettem a win7-et és a játékot is. Az a gond, hogy mikor bejelentkezek feldob valami update-et, ami viszont ezzel a hibával elszáll. Ha meg a "no" -ra nyomok akkor meg nem enged fel live-ra. Tud valaki erre megoldást? Még win telepítés elõtt mûködött, tûzfalnál (Bitdefender 2012) beraktam kivételnek a gfwl.exe-t meg a gfwlclient.exe-t is. De nem hiszem, hogy ez a gond mert ha kikapcsolom a tûzfalat akkor is ugyanígy eldobja az update-et. Ötlet?

dr Kotász
A gumiválasztásnál rányomsz az adott típusra, és a kör belsejében lévõ szám az. Ha idõmérõn már használtad, az adott szett kisebb értéket is fog mutatni, szerintem normálisan megcsinálták.
oneal1
hali

olyan problámám volna a játékkal, hogy fél percig kb rendesen folyamatos a kép utána pedig elkezd rángatni mintha nem volna elég memória

az fps megvan, folyamatos 60 körül.
win 7 64 bit
amd phenom II x4 965
ati 5850 1 gb
4 gb kingston 1600

a lapozófájl 4092 a kezdeti és a maximális érték is.

ezt állítottam rosszul?

Köszi!

!Forza Ferrari!