Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igaz ez F1 2011-hez van, de lehet jó a 2010-hez is. Lényege, hogy a GTEHXOSJZ_0 filet le kell cserélni a GTEHXOSJZ_1 filera.
---------------------------
A kormányt hogyan tudom beállítani?
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Szeretném,ha valaki segítene f1 2011-ben.
Leszedtem,bemásoltam a crack-et,rámentem a launcher-re,bejött az intro.Vártam,töltött kicsit,aztán sehol semmi.Régen fent volt,mûködött is,most nem tudom mi lehet a baj.Lécci PM-be,elégvolt ennyi warez és bocsi.köszi
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Természetesen a tavalyi katasztrófális supporton kell elsõsorban javítani!!!!
Irányításban a 2010-es kicsit finomabb volt, a 2011-ben kicsit könnyebb lett. De ez persze szubjektív vélemény.
Crome
A profitorientáltságot szem elõtt tartva, teljesen érthetõ módon nem lesz dedicated server támogatás a játékban. A játékeladásokat tekintve, különösen a PC-st nézve, ez az egyik legfõbb motiváció a játék megvásárlására, mármint, hogy csak eredetivel lehet multizni, igaz a LIVE-ot leváltja a Codemasters saját renszere a RaceNet, de feltehetõen itt is feltétel lesz az eredeti példány, CD kulcs megléte. Jó persze léteznek kerülõutak, Hamachi, Tunngle stb. de azért az mégsem teljesen ugyan az.
Kíváncsi leszek egyébként, hogy min fog elbukni az ez évi feldolgozás is! Pedig annyira egyszerû lenne a recept. Az alap megvan, a fejleszõk mögött álló több év tapasztalat, az az óta kialakított kapcsolatok stb. Érdemes lenne jobban odafigyelni a játékosok visszajelzéseire, hibajelzéseire, ötleteire, az arra érdemeseket megfogadni, a valós hibákat kijavítani, 2012-es köntösbe csomagolni az egészet, kiadni egy BETA Demo-t, visszajelzésekre ismételten csak odafigyelni, a jelentkezõ hibákat kijavítai, majd ezek után kiadni a végleges verziót, amit utána kellõképpen supportálnak is, netán egy-kéd DLC-vel meglepni a játékosokat, és vagy egy szezon végi állapotra frissítõ Patch-el lezárni a szezon feldolgozást.
Szép is lenne! 😊
F1 2011-ben
Itt kérdezz. Amúgy google, torin, fájlmegosztón, átíratod ismerõssel a törtet, megveszed boltban.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Crome
Crome
Most akkor van hibaüzenet vagy nincs?
Tedd fel az XP-t.
Honnan lehet letölteni a 100%-os magyarositást?A segitséget elõre is köszönöm.
Crome
Crome
Engem az érdekelne, hogy mennyire játszható gamepad-dal a játék, vagy az kb egyenlõ a billentyûzettel.
A kormányt most hagyjuk, nyilván az a legjobb. 😊
Elõre is köszi.
Crome
Valahogy meg lehet nézni a multiplayer részben rögzítésre került visszajátszást?
üdv
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Crome
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Következõ a gondom, nemrég újratelepítettem a win7-et és a játékot is. Az a gond, hogy mikor bejelentkezek feldob valami update-et, ami viszont ezzel a hibával elszáll. Ha meg a "no" -ra nyomok akkor meg nem enged fel live-ra. Tud valaki erre megoldást? Még win telepítés elõtt mûködött, tûzfalnál (Bitdefender 2012) beraktam kivételnek a gfwl.exe-t meg a gfwlclient.exe-t is. De nem hiszem, hogy ez a gond mert ha kikapcsolom a tûzfalat akkor is ugyanígy eldobja az update-et. Ötlet?
olyan problámám volna a játékkal, hogy fél percig kb rendesen folyamatos a kép utána pedig elkezd rángatni mintha nem volna elég memória
az fps megvan, folyamatos 60 körül.
win 7 64 bit
amd phenom II x4 965
ati 5850 1 gb
4 gb kingston 1600
a lapozófájl 4092 a kezdeti és a maximális érték is.
ezt állítottam rosszul?
Köszi!
!Forza Ferrari!