• Batmanci
    Dr Kotász!
    Meg tudnád adni, honnan a mod?
    Mert az RD behányt, és nem szeretnék kutatni.

@Az nagyon tetszik, hogy itt mindenki F1-es pilóta. :)
    Ami persze, nem baj. Csak vagy én vagyok egyszerűen ennyire hiteltelen, vagy csak az én háeszeim kerülik el mindenki figyelmét. (Ami lényegében ugyan az)
    Ne figyeljetek ide, mert most fogok hazudni: Sokkal ezelőtt már írtam, hogy kölcsönkértem egy valódit, és nem durrognak a motorok. Ha ebből nem lehet érteni, akkor mindenki a saját kárán...
    Egybknt, ha beletenne a Codie egy ilyet - nevezzük effektnek -, hogy elszólják magukat a motorok, akkor még gagyibbá tennék mint amilyen.
    Nem a '80-as években járunk, ahol szarrá robbantak a mocik. Ezek a technikák már elég komoly terhelést képesek elbírni. Nem kell mást kérdeznem, csak két dolgot. Idén hány motor szállt el? (Hagyjatok a Rönyó generátorával) Vagy ha figyelitek a közvetítéseket; Hol váltanak fel és le a fiúk? Mert bizony én az öreg szemeimmel mindig látom a kéket.
    Nyilván, szándékosan szétküldhető egy motor. Na, de 2 kör alatt, ahol még fel sem toltam dúsabb mixre? Azt gondolom, nem kellene komolyabb vitába bocsátkozni emiatt, és én nem is fogok. Továbbá, most írtam le utoljára, hogy mitől szálltak el a motorok. Elvégre nem vagyok én szajkó!
    ::))