• Batmanci
    El nem tudom képzelni mit vársz egy játék? szim?-től.
    Már lejjebb írtam, ahhoz, hogy valóságos élményt nyújtson, valóságos autó kell. Mivel közülünk - nem hinném, hogy túlzásba esnék - nem valószínű, hogy forma 1-es pilóta lesz, marad az álom. Ezért vannak ezek a szimek.
    "Minden, a valóságot leképezni próbáló program, szimulátor." Nehézségi szinten múlik, no, meg azon, ki hogyan éli meg. Nekem hiába mondják, hogy ne így, vagy ne úgy csináljam, mert úgy nehéz, ha számomra valóságérzetet kelt.
    Ez olyan meddő vita, hogy már-már nevetséges. Ezzel az energiával, inkább a nehezebben boldogulóknak segítenék, és nem degradálnám le őt, sem az F1 2012-őt. Nem hinném, hogy ma létezik olyan szoftver, amely tökéletesnek mondható.
    Semmi kioktató szándékom nem volt, csak ez is egy vélemény.

@Többiek!
    A 2011 kamerabeállításai ide is jók. Kormánybeállításokról annyit, hogy egy g25-öm van, és semmi gond, de nem valószínű, hogy a többit ne lehetne beállítani. Barátom Formula Force-át is egy perc alatt belőttem neki. A többiről nem tudok véleményt formálni, mert nincs más a környezetemben, aki nyomná a 2012-őt.
    A tükröket feltoltam 1000 méter látóra, és dupla felbontásra. Mintha egy kicsit jobban látnék.
    Szerencsésnek mondhatom magam, mert TrackIR-rel tolom, így igen közel ülhetek a körmányhoz, akkor is látom a tükröket. A peccs után semmi gond nincs a játékkal. Graf bug, vagy fps esés. Pedig a nagyfelbontású "bőröket" is felhúztam a kocsikra. Átlagos gépem van, minden maxra húzva, és 24 fps a legkevesebb, a teteje meg 36 a bencsmarkban, ami kicsit néha hülyeséget is ír, mert én a szememnek jobban hiszek. Ha engem nem zavar, időben vált, nem receruca, stb... Akkor az sem érdekelne, ha 1 fps-t írna ki. Persze ezzel az eredménnyel simán is fut. Nincsenek fekete villanások sem. Tökéletes, és kész.
    Hogy az AI a valós időket futja, meg egyenesen lelkesítő. Halálra idegesített a 2011-ben, hogy az AI 3-4 mp-vel jobb időket ment a valóságosnál. Hiába futottam meg én is, nem volt akkora hangulata. Ez így realisztikusabb. A Wilivel bemegyek a 10-be - vagy nem -. Legenden, minden segítség off, pilóta nézetből, esőben, lájtos esőben vagy viharban és sárban is el lehet boldogulni a szekérrel. De még rámfér a gyakorlás, hiszen nem mentem szinte semmit vele. Szokni kell, és sztem, mindenkinek, aki már autózott hasonló progival, mennie kell. Akinek nincs ideje, az ne várja, hogy egy kör után, majd a legnehezebb feltételek között fütyörészve fog kocsikázni, és gyalázni az AI-t, még Mekivel, vagy akármelyikkel sem.
    Személyes véleményem nekem is az, hogy aki nem fülkéből vezet, az nem is akar szimezni. Ez nem szt jelenti, hogy meghatároznám ki, hogyan autózzon, de én még nrm láttam, hogy 'Alonzó barátunk, a "kéményen" ülve vezette volna a kocsiját, vagy Michelisz Norbi a motortér tetőn ülve kergette volna Tarquinit.