| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem vitatkozom, továbbra is azt mondom aki csalásokkal játszik az ne csodálkozzon, hogy könnyű:))Ennek a játéknak ez lesz a halála, én azt csodálom hogy egyáltalán a kormányzást benne hagyták :)
Másik dolog meg: azt valóban sokan élveznék akik telesírnak mindent , hogy a legrosszabb autóval is jó helyezést érnek el , ha reális lenne és a második körtől autót nem lenne a közelükben és úgy kéne 1.5 órát versenyezni utolsó helyen ???
A 20 méter féktáv tévedés meg igazából egyenlő egy totálkárral ...Én csak 20 centivel lövök mellé BF3-ban mégsem rakok be aimbotot, mert csak ritkán játszom :)))
Ne áltassátok magatokat, nem F1-es játékot játszotok ....Éppen ezért kb még véleményetek se kellene hogy legyen , milyen is az ahogy toljátok a tv-ben látottakhoz képest .Sokan megsértődnek, tudom, de beszéljünk már egyenesen !Ha F1 látszó valamit játszotok akkor ne csodálkozzatok, hogy tényleg csak annak fog látszani ...