| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Robert24 #13014 Ma vagyok ismét gépközelbe visszaolvastam 2 oldalnyi hozzászólást látom aktív volt a topic. Sajnos nem láttam Dzsoy videoját de ahogy látom most már tárgytalan, segítséggel neki is sikerült elsajátítani a vezetési technikákat és most már nem szenved. Gumi kopás is szóba jött így részemről annyit, hogy tavaly amikor már elég kopott volt a gumi (kijelzőn narancssárga, piros) akkor én személy szerint nem tudtam a saját időmön javítani itt viszont volt, hogy 1-2 tizedeket még tudtam hozni. Amikor már teljesen piros akkor valóban itt is megy a csuszkálás ergo értelmetlen erőltetni, mert csak veszteség van belőle. Ami még érdekes részemről tavaly esőbe nem voltam olyan gyors az al autókhoz képest mint most. Esőbe nekem sokkal jobban megy amivel gond van, ha elkezd esni és már van egy kicsi víz a pályán de még a köztes gumit felrakni sok lenne abban a 2-3 körben csúszkálok egy kicsit még az al gyorsabb köröket fut.