| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #12996 2. lettem a Marussiával Kínában:D esős futam volt interrel indultunk 12. helyről rajtoltam (8 ezredre voltam a 10. helytől egyébként), a lényeg, hogy 5. helyre küzdöttem fel magam már az 1. szektor után mivel fura mód a gép is eléggé lassú, a középső és az utolsó szektorban vesztettem általában. Szóval kezdett száradni a pálya a többiek pedig elkezdtek kimenni a szárazért én persze kintmaradtam sokáig, de ki kellett menjek a szárazért mig az AI versenyzők már 2x voltak az idő alatt boxban így kényelmes lehetett az előnyöm.:) Igen ám, de a száradó pályán a száraz gumival baromi lassú az autó a gép majd 5 másodperccel volt gyorsabb Button el is ment mellettem a többieket valahogy tartottam. Webber és Alonso mondjuk belém jöttek, dehát büntit nem kaptam.:) Ezt a karriert egyelőre prof szinten tolom legendre később váltok, hamár lesznek a pályákhoz normális setupom.