| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Fentebb úgy láttam ez egy fórum.
Ha pedig az, akkor azt a célt szolgálja, hogy véleményt, tapasztalatot osszunk meg egymással, és olyan kérdéseket tehessünk fel, amelyekre - azt reméljük - megkapjuk a választ. Gondolom, Te tökéletes köröket mész. Ezért minden elismerésem, de mint az bizonyára tudod, rajtad kívül, közel 7 000 000 000 ember él ezen a sárgolyón, és mindnek van valamiféle véleménye.
Távol álljon tőlem, hogy kioktassalak, de ha intelligens emberi lény vagy - 'márpedilen hajlamos vagyok ezt feltételezni -, akkor érted mire gondolok.
@A problémám köre igencsak leszűkűlt, de ettől frászt kapok. Ugye eddig a motor robbantgatott fel, és nem is foglalkoztam az időkkel. Pedig kellett volna. Az, hogy az AI legenden, valós köröket megy az remek, de ezekkel az autókkal, képtelen vagyok még csak megközelítő időket sem menni. Nem csúszkálok, nem esek-kelek, megyek, de mintha nem lenne elég kakaó a Wiliben. Úgy 100 paci hiányzik belőle. Jó, hogy a 2011-ben lenyomtad őket, de itt, nekem lehetetlennek tűnik. Kiváncsiságból lejjeb tettem profira, de még ott is min. két másodperc hiányzik.
A szaturációhoz hozzászólva.
Minél magasabbra állítod, annál érzékenyebb lesz. Tehát, nem tudsz olyan precízen befordítani, fékezni, kigyorsítani egy autót, hiszen haladsz a digitális felé. A linearitás, már más kávéház, de kormányzásnál azt sem tenném sokkal a 10 fölé, mert az meg lassítja az elfordulás sebességét.
Pécé, G25-ről beszélek.
Most kvikben megpróbálok közelíteni a valós időkhöz. Addig értelmetlennek látom, belevágni egy karrier módba.
Nálam akkor van élmény, ha minden segítség anulálva. Minden. Automata váltó is! Legenden kell, hogy egy Wilinek megfelelő időd kiautózzak. Akkor majd kezdődhet az igazi szezon. Félek, nem lesz rövid idő.
:)