• Alexease
    En igazabol eddig szinte semmit nem jatszottam vele, a demo ota csak tesztelem, a kormanyzast/fft-t probalom nekem tetszo szintre hozni, kiismerni:) Eddig elfogadhato, szokhato, hasznalhato, ez alapjan valszeg megveszem.

A tobbi reszevel nincs gondom vagy nem erdekel.
    Ez nem lesz szim es nem is lehet soha;) 3–99 eveknek van, a full sinautotol a normalisig, mindenfele vezerlore, nezetre, hozzaallasra, nehezsegre stb. Igy a jatekmenet es az AI ezekhez merten skalazott es kompromisszumos.

Sose fogok rendes karriert vagy hosszu bajnoksagot futni (azokhoz se idom se kedvem), nekem eleg a hotlap, ghost es quick race. Nem akarok nyerni, nekem boven jo a Caterham/Lotus/Williams, hatulrol indulva versenyezgetni;)))

A fekezes valoban hasznalhato, az tetszik, es az is eleg jol erezheto ha valamelyik kerek elozoleg koszolodott.

A kigyorsitas mar olyan amilyen;) Legtobbszor padlogazos (ami ront az elmenyen), de azert vannak meglepoen jo megcsuszasok is, foleg (csak) alacsony seb.fokozaton, elesebb szogben, koszos gumikkal, kerekveton vagy egyeb nem aszfalton.
    A mar iranyba allitott autonak eleg ritkan mozdul meg a hatulja, amit kozepallasbol kell gyorsan korigalni, de mar olyan is elofordult.

De eppen ennel van a bibi, hogy kozepallasban szar az ffb;) Es osszessegeben gyenge;))
    De ezen ahogy latom, nem fognak valtoztatni, mert eleve keves a kormanyos, es aki van, a beirasok alapjan, eleg sokan meg ezt a gyengecske ffb-t is 20-50%-on hasznaljak:/

Es a sok-sok panasz, ami az iranyitassal kapcsolatban van, ahogy latom, sajnos nem ezzel kapcsolatban van vagy nem ez az igazi forrasa, hanem hogy nem tudjak beallitani rendesen a kontrollereket, de foleg az, hogy a normalisabb fekezes miatt nem tudnak kanyarodni: tulterhelik, eroltetik, csusznak, igy szar a kanyarbemenet, az apex es az osszes tobbi;)
    Ebbol csak azt szurik le, hogy szar az iranyitas.