| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Az F1 2013-ig van még idő, mert ezzel én nem tudok autózni.
Minden jó, de a motor durrok szétcsapják az agyam.
Az irányítás - és itt nagyon sajnálom a konzolosokat (Alexsease-nek igaza van) - szinte tökéletes. Be kell rendesen állítani az autót, és a kanyarok is működnek.
A lenti videón a csóka minden segítséget használ - kivéve azt, ami látható lenne -. Persze, hogy megfutja a 25-öt. Nekem idáig a Wilivel - 3 mért kör után, háromszorra, mert minden 4 körben egy motor, szia! - 32 eleje megvolt. Keményen, 0 segítség, épphogy fejből rádobott setup, 15 körös üa.
Ha rendesen beállítom az AI szintje legenden, simán elérhető (28 eleje).
Ez idáig minden autós szimet előjegyeztem és megvettem (GTR, GTR2, GPL WTCC - The Game, Race07, GTR Evo Race On, kiegek hozzá 2010, 2011,).
Most viszont áldom az eszem, hogy előbb megnéztem mit tudna produkálni. Megvenném, ha 3 körnél többet lehetne vele menni. (Mindig 100%-os versenyt autózok) De így egyetlen versenyt sem tudnék elkezdeni se, nemhogy befejezni. Zokogok, mert nagyot vártam, és hazavágták az álmot.
Lehet, hogy a monológom senkit sem érdekel, de a pécéseknek egy normálisabb kormánnyal, tökéletesen kell mennie. Nem kell szarozni a vezérlővel. Akik nem legenden nyomják - mert ez is kiderült -, azoknak nem száll szét a motor, vagy csak nagyon ritkán.
A kormány elfordításának az a trükkje, amit - és itt nem akarlak fényezni - Alexease írt, azzal a kiegészítéssel, hogy én azt is érzem a kormányon, mikor kezdi el "tolni" az orrát (alulkorm), mert felkönnyül a vezérlő, majd szintén érzem, mikor visszatapad. De ez már a régebbi szimeknél is így volt. Ki kell egyensúlyozni a stabilizátorokkal, lengés csillapítókkal, kerék dőlés és összetartással, no, meg a szárnyakkal (Gyors kanyarok)
Jó szórakozást nektek, én nem idegesítem magam tovább azzal, hogy ennyi erővel lehetett volna egy jó gémet is csinálni.
Megyek vissza Skyrimezni. Ez a gagyi meg megy talonba, hátha valamelyik moddernek, vagy a Codi-nak feltűnik, és kijavítják. Ha nem, többé az én pénzemen nem vesznek egy kávét.