• Batmanci
    Ha végigolvastad amit írtam, pont ezt ecsetelgetem benne. Annak kéne történnie, és nem a motornak eldurrannia. (a sokból kétszer szállt el féktávon) Nem is tör ki fékezéskor a visszaváltástól - de kipróbáltam, ki lehet vele csúszni, ha túl gyorsan váltasz vissza -, tehát nem a stílusom a gond. Az viszont, hogy semmi visszajelzést nem kapok, "vigyázz mert melegszik!" vagy "válts fel hamarabb", ahogy ezt megkaptuk az eddigiekben, no ez már azért beszédesebb.

@Kifli!
    Gondolkodtam, hogy a faszba, és egyáltalán válaszoljak-e a megjegyzésedre ami köztünk szólva, nem volt túl barátságos. Nem gondolom, hogy a hozzászólásaimban bárkivel tiszteletlen lettem volna, de nehezen viselem, ha velem szemben nem kapom meg ugyanezt. Ezek okán tisztelj meg azzal, hogy vagy normálisan válaszolsz, vagy menj a "faszba" ki a grundra, és találj meg egy komolyabb, 12-13 éves bandatagot, aki ilyen beszólásokra 'valszeg, betöri az orrod. ('Asszem, ennyit minden intelligensebb fórumozótól el lehet-kéne várni. Nem kell a feszkót indukálni, főleg egy anonim pajzs mögött. Ha előttem állnál, minden bizonnyal jobban megválogatnád, hogyan mersz velem beszélni. Megint csak mondom; tisztelet.
    Ha én képes vagyok erre, azt gondolom, minden jobb nevelést kapott embertől, bizton számíthatnék hasonlóra. Ha nem így gondoltad, akkor a fentieket felejtsük el.
    Nem fényezném magam, nem lettem versenyző - sok minden miatt -, de autót mindig is tudtam vezetni. Életben és szimben, vagy árkádban, vagy NFS-ben (ebből csak egyes részekben, és csak keveset). Ligákat is megjártam.
    (és a legtöbb esetben az első ötben benne voltam, ahol nem ovisok voltak a versenytársaim. Remélem nem tagadnak le - bár nem ma volt -, de a Wéber Gabival, és a Michelisz Norbival is versenyeztem) Az életben 1980 májusától már nagy autót vezettem - a kicsik mellett -. Szimet, csak 1991-től. Nyertem egy franciában meghirdetett 4 órás Le Mans-t LMP1-ben, ahol a világ minden pontjáról jöttek pilóták. Majdnem egy Indianapolis 500-at fullon, ami szintén majd négy óra volt - 12 körrel a vége előtt egy kedves versenytársam kipöckölt -. Monaco-t 2007-ben az rF akkori legjobb modjával F1-ben, és rengeteg GT-t. Ezek közül csak a WTCC ben eltöltött időben mentünk 2xtizen köröket, a többiek egyike sem volt rövidebb egy óránál. Nem az életem akarom elmesélni, csak érzékeltetném, hogy nem ma kezdtem el. Nagyon is a "faszba" jön az élet és a szim egymáshoz. Természetesen, az elmúlt tíz évről beszélek, de egy-két darab, már előtte is megvillantotta a karmait. (Pl. Mister Grammond munkái, ahogy azt már az előttem szólók megemlítették.)
    Nem érzem bénának magam. Persze, ettől még lehetek. Tanultam annyi mindent, hogy sok is volt, de vagyok annyira szeren - talán ezek következményeként -, hogy tisztába legyek: amiről nem tudok, az attól még létezhet. Ezt kéne figyelembe venni. Ahogy én is megteszem ezt másokkal szemben.
    Elnézést a hosszú háeszért.
    Kösz a türelmet, Laci.