| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem tudom, hogy mi lehet a jelenség okozója, de a mások által MONZA-ban teljesített, számomra megközelíthetetlen köridők miatt megnéztem egy pár (youtube) videót és arra a megállapításra jutotta, hogy a videókban játszók sokkal rövidebb féktávot tudnak venni mint én és minden probléma nélkül tudják teljesíteni a következő kanyart, míg én sokkal hosszabb fektáv mellett is sokszor csak éppen hogy. Pl. MONZA célegyenesben ahhoz, hogy be tudjak fordulni az első sikánhoz, nekem már a 200-as táblánál a fékre kell taposnom, hogy sikerüljön, míg mások a videókban a 150-es táblánál fékeznek és még így is szűkebben tudnak kanyarodni mint én, vagy legyen szó a Roggia előtti féktávról, ahol én már fékezni kezdek a srác még tolt egy 7.-et, de pl. a Lesmo-k ban is sokkal kissebb kanyarsebességet kell választanom, ahhoz, hogy be tudjak fordulni másokhoz képest, és az AI-hoz képest is, ami a kör végére több másodpercet ver rám. Kormánnyal játszom (Driving Force Pro), nem ma kezdtem, minden segítség kikapcsolva és HARD fokozat mellett. Próbáltam már többféle kormánybeállítást, az autó beállítások közül is választottam már a gyorsabb, kevesebb leszorító erő, valamint a lassabb, nagyobb leszorító erő variánsokat is, de az általam alkalmazható kanyarsebességet mindenképp alacsonyabbra kell megválasztanom, mint ahogy a legtöbb videóban láttam, így nekem az átlag köridőm, 1:28; 1:27.
Hasonló jelenséggel más nem találkozott?