• Alexease
    Azert eleg idegesito ez a program;)
    Az hogy nem hasznalja az egeret, OK, mar megszoktam a konzolos cuccoknal. A menu nem rossz, gyorsan vegig lehet szenvedni.
    Hogy vegig kell nezzem es hallgassam a videok nagyreszet, az mar idegesito;) A kotelezo Young Driver is idegesit, de az is meg volt. Bar megszivtam. [kesobb]

A pilota egy kicsit hatul ucsorog es nagy a FOV is. Allitani nem lehet.(?!)
    Ok hogy dinamikus a pilota feje/nezet, de szar:) Nem G-erobol szamolja es allitani sem lehet.(?!)

A palyan van 1-2 szukebb kanyar, aminel mintha szandekosan csuszosabb lenne az aszfalt?! Es van 1 resz az ut kozepen, ahol ide-oda elhuz a kormany, raz mintha fuvon mennek, koszos lesz a kerek?!

[most]Young Driver, Hairpin Test. Megyek mar az egyenesben, deffekt, csodalkozom, pofazik, nezzem meg a replay-t, leszarom, ESC, restart... Nem tudom mi van, folyamatosan szopat:) Meg 5x teszteltem (van valami az uton, rossz fele megyek, tul gyorsan, rosszul kanyarodom stb?!?!), aztan rajottem, hogy kotelezo megnezni es vegig piszkalni a visszatszas/flashback szarsagot:))))))))))))

Erdemben nem tudtam tesztelni mert felidegesitett, es bosszant a cockpit. De igy elsore nem lenne rossz (autokezeles), de gyanus hogy a palyan trukkoztek a tapadasokkal, hogy „izgalmasabb” legyen...