• Danecay
    Azt, hogy az f1 2012 irányítási modeljét az F1 2010 és 2011 közé szeretnék belőni már korábban is olvastam és már akkor nem értettem. Mondjuk egyesek szerint ilyen tekintetben a 2010 jobb volt mint a 11. Ez eléggé szubjektív dolog, nekem speciel a 2011- sokkal joban tetszett és szerintem ez a jó irány és ezt kellene még tovább javítani finomítani, nem pedig butítani rajta. Kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak visszahozni a 2010-ből.
    A profitorientáltságot szem előtt tartva, teljesen érthető módon nem lesz dedicated server támogatás a játékban. A játékeladásokat tekintve, különösen a PC-st nézve, ez az egyik legfőbb motiváció a játék megvásárlására, mármint, hogy csak eredetivel lehet multizni, igaz a LIVE-ot leváltja a Codemasters saját renszere a RaceNet, de feltehetően itt is feltétel lesz az eredeti példány, CD kulcs megléte. Jó persze léteznek kerülőutak, Hamachi, Tunngle stb. de azért az mégsem teljesen ugyan az.
    Kíváncsi leszek egyébként, hogy min fog elbukni az ez évi feldolgozás is! Pedig annyira egyszerű lenne a recept. Az alap megvan, a fejleszők mögött álló több év tapasztalat, az az óta kialakított kapcsolatok stb. Érdemes lenne jobban odafigyelni a játékosok visszajelzéseire, hibajelzéseire, ötleteire, az arra érdemeseket megfogadni, a valós hibákat kijavítani, 2012-es köntösbe csomagolni az egészet, kiadni egy BETA Demo-t, visszajelzésekre ismételten csak odafigyelni, a jelentkező hibákat kijavítai, majd ezek után kiadni a végleges verziót, amit utána kellőképpen supportálnak is, netán egy-kéd DLC-vel meglepni a játékosokat, és vagy egy szezon végi állapotra frissítő Patch-el lezárni a szezon feldolgozást.
    Szép is lenne! :)