Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Nah, Melbournere átváltottam pedálra, viszont még szokni kell eléggé, Melbournet és Malajziát teszelésre, próbálgatásra szánom, hátha tudok gyorsulni 😄

I met God. She's black

aerolive
Már felraktam, és sokkal jobb, még szarakodni sem kell a telepítéssel. A mérete is sokkal kisebb. Ami most borzasztóan zavar, hogy brutál módba lágy gumival 15. hely éppenhogy ( F. India, Malajzia ). Nehéz módban meg kemény gumival elsõre megvan a pole és meg se tudnak elõzni ...

palinho96
az enyémmel tuti nem!.. 😄..hidd el én is azt használom!.. 😄
próbáld meg!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

aerolive
Meg mod managerrel se települ fel, csak a lighting addon meg a kamerák. De nekem még Senna is benne volt ...

palinho96
például Ricciardót nem tartalmazza, illetve az full angol!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Akkor kipróbálom.

aerolive
😄

Röhögve menne maxon FullHD-ban is.

Szerintetek hogy menne a gépemen a játék vagy Ti milyen vas alatt toljátok?
Core2Duo 3,1, 4 giga ram, GTX 560.

szabii98
Mégnem. 😊
Majd holnap 😄

I met God. She's black

1.1 patch? próbáltad feltenni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
De nem csak Melbourne, az egész játék ilyen nekem. Lotussal méglassabb vagyok. 😄

I met God. She's black

akkor ez valami bug:S:S

érdekes...hagyd a fenébe Melbourne-t akkor😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Ezt a játéknak mond, ha kitöröm a gázkart a kormányomon se tudok gyorsabbat menni O.o

I met God. She's black

elég szomorú...illik elérni ott gumikopással, üzemanyaggal az 1:30-at...

szabii98
Jó neked. Én 1:50(!) alá nemtudok bemenni..😄

I met God. She's black

aerolive
Én is ott vagyok most, 1:30 alá nem tudtam bemenni most Brutál szinten, bár bénáztam elég sokat, fáradt vagyok, majd holnap megnézem. Csúszkál rendesen a F. India.

szabii98
Ez már Melbourne.

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Már írta, hogy Bahrein.

http://goo.gl/gd6Zi5

melyik páya?

szabii98
ez egyszerûen hihetetlen... 😄

I met God. She's black

szabii98
1:33at mennek Buttonék, én meg a legjobb teljesítményemmel is csak 1:54et tudok összehozni. Lehet a kormány a hibája, megnézem billel.

I met God. She's black

aerolive
Na ez a 201-es mod már valami. Olyan utolsó lettem, mint a szar 😄
Pedig nem vezetek rosszul ...

szabii98
elég durva...:/

I met God. She's black

szabii98
én is tudom! 😄

I met God. She's black

aerolive
26mp könnyû nehézségen, akkor ott valami komoly probléma van. 😄

szabii98
Mindenki itt írogatja az eredményeket, én meg Bahreinben 26 mpet kaptam buttontól a körömre Sauberrel. Régen meg bevittem 8ba kvalin :/ De most átállítottam egyénire és beállítgattam a dolgokat, meglátjuk.

I met God. She's black

aerolive
Én azt tapasztaltam, hogy csak a brutál nehézségi fokon van némi realitás. Nem játszottam sokat a játékkal, most vettem újra elõ, de nekem mindegyik fokozat kissé könnyûnek tûnt. A másik meg amit írtál fõleg tapasztalható, hogy hol gyorsabb az ember, hol nem. Verseny meg idõmérõ között is változó az AI gyorsasága.

Most Force Indiával vagyok, bahreinben 8. lettem szabadedzésen, ilyen volt már a valóságban is, szóval nem panaszkodom, hogy túl gyors voltam.

szabii98
Könnyûn vagyok, kormányom az Manta.Régebben tökéletesen mûködött, de most drasztikusan vissza lassultam :/

I met God. She's black

aerolive
Mondjuk most látom itt ezt a modot alul, kipróbálom azt. 😊

szabii98: milyen nehézségen vagy? kormány?

aerolive
A 2011 mod nem cseréli a versenyzõket?

szabii98
Az miért van, hogy ezerszer gyorsabb vagyok mindenkinél, de az idõm nagyon gyenge. Mit lehet ez ellen tenni? Érzem hogy gyors vagyok de mégsem eléggé. De ennél gyorsabb nemtudok lenni. Valami help?

I met God. She's black

palinho96
bármilyen észre vétel van, vagy hiba vagy csk szimplán segítség kell, akkor a facebookon megtalálsz

JUVEfun
<#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

[HUN]FaTaL
Kösz.

http://goo.gl/gd6Zi5

palinho96

palinho96
kimaradt a leírásból,
Módosításra került, a pilóták adatai, a pálya leírások!

palinho96
Szaisztok!...
Tegnap este gondoltam egyet!
Úgy se tudok aludni!
Magyarosítsam már az f1 2010-et!..
És voálá! Már kész is!

És mit tartalmaz?
-A teljes 2011-es szezon autó FESTÉSEIT, Pilótákat, Gumikat.
-A 2011-es páylák sorrendjét (kivéve India , helyette Bahreini GP van)
És persze a legfrisseb magyarosított fáljt! Benne van Daniel Ricciardo HRT versenyzõként!
-És egy mai adatbázist, a Hungaroring elsõ két szabadedzés eredményei alapján
(Nem túl nagy a RedBull sikere,
míg Alonso a Ferrarival és a McLarenek kezdenek nagyon is magukra találni! Alonso 😊 a legjobb 3-ban benne van szint úgy mint Hamilton)

Na a teknogods elkezdett sûrûn kivagdosni a játékból... Remek.

mmovar
üdv. Bocs, hogy ilyen késõn de nem volt idõm. Itt vettem és haver is.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

majd jó lesz, egyelõre én most nem tolom mer fáradt vok, gyúrtam ma és fáj rendesen a karom😄

majd játszunk ha lesz idõm több...

Haha, unable to connect a játékon belül.
Jó szar este, az rFactor után ez is bemutatta az ujjast. 😄

te aztán különösen alázni fogsz ott...még én is kb minden futamot képes vagyok megnyerni mostanában kicsit stabilabb vagyok futamokon ezek, ha gyorsabbak is 1 körön véletlen akkor is elbasszák a futamot😊

én egyszer a Totti gyerekkel is tolnék egyet, kiváncsi lennék mire menne a nagy gokartos😄

Kipróbálom majd a Tunngle-t. 😄

Muttley
<#dumcsi>
máááááá holnap után van.. 😉

Just do it :)

JUVEfun
Linkeld be légyszi----(hogy pontosan mit is hívtál le....)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Megoldottam. Csak azért írom le hátha valaki ugyan így jár. A racedepartment.com ról letöltöttem egy flow.bin nevû filet. És felülírtam azt ami a játék könyvtárában volt. És azóta jó.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Firerock
akkor nekem kilõve sajnos:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ja

Firerock
csak modmentes játékkal lehet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

warez téma, de,ha akartok jöhettek tunngle-ra nyomulni😊