| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
os, hárt újrafutottam a futamot ami legutóbb menet közben leakadt és nem mentődött el, sajna hasonló végkimenetellel, csak most nem futam közben, hanem utána, miközben lépett vissza a játék a karrier menübe, akadt ki ismét. Nem tudom mi lehet. ACPU-m húzva van, megpróbálom az esetleg legközelebb visszaállítani gyári frekire, de minden esetre érdekes, hogy mégcsak nem is futam közben, henem mentés közben fagyott ki.
Más. Azt honnan lehet tudni, hogy adott típusú abroncs hány körre elegendő? Ha emlékeim nem csalnak F1 2010-ben ez fel volt tűntetve, sőt, használt gumi esetbében kopottságtól güggően is, de itt a 2011-ben erre vonatkozóan nem találok infót.
Másik dolog ami szintén ide tartozik. Gondoltam változtatok a gyári beállírásokon, ami a köv. képpen nézett ki. Start lágyon, ez fix volt mert 3.ként indultam, 5.körben kellett volna kijönnöm egy újabb szett lágyért, ami 6 körre lett volna elég, a maradék 11-t pedig a keményebb keverékűvel kellett volna megtennem. Ezt úgy szerettem volna megváltoztatni, hogy indulok a lággyal, amit amúgy sem tudnék megváltoztatni, 5.-körben raktam volna fel a keményet, a maradék 6 körre pedig ismét raktam volna lágyat. A sorrendiségen tudtam ugyna változtatni, de , a kiállás körén már annyira nem, úgy értem, hogy pl a lágy gumit nem tudtam lecseréltetni 6 kör után, hanem csaki min 10 után.
Volt már valakinek ilyen?