Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Off: Mennyiért vettél kulcsot és hol?

http://goo.gl/gd6Zi5

mmovar
azt, hogy tedd be az eredeti lemezt. ha nincs akkor. keress valami karkot :D nekem sincs eredeti lemezem mert csak cdkulcsot vettem online. én is mini image-et bemonuntolom azt csók.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

hali.teendõ akkor ha azt írja ki hogy helyezzem be az originál cd/dvd-t?
Nekem is pont ez a hibám volt kb egy hete. Elvittem a karriert a kanadai nagydíjig másnap meg megint spanyol. Végül nálam a megoldás az lett, hogy újraraktam mindent. :)
mégiscsak magyar vagyok és jól esik, hogy egy picit ügyesebb vagyok, mint itt tunngle-on a többi külföldi. Szeretem, ha van sikerélményem bármilyen kicsi. Természetesen a küzdelmet is szeretem, de lehetõleg a nyugis, sima, laza futamokat szereti az ember nem? Egyszóval nem mondtam pl olyat, hogy ti pl gyengék lennétek, sõt Argo jól megalázott sajnos, el is vette a kedvem a game-tõl, abban is biztos vagyok, hogy többen jobbak itt nálam holott imádom a vezetést és az autósportokat. Azt gyorsan vegyük hozzá h a game nálam közel se tökéletes az apró szaggatások néhol bõven elegendõek ahhoz h másodperceket veszítsek, ráadásul még túlbuzgó is vagyok, hamár valaki egyszinten van velem ill. jobb nálam, olyankor el is baszom a futamot gyönyörûen. Amúgy mindig nehezen viseltem a vereséget, mostmár nyugodtan viselem.

Lényeg a lényeg mindig azon dolgozom, hogy nagyságrendekkel legyek jobb, mint mások, hogy aztán ne kelljen azon izgulnom, hogy kikapok...én ezt szeretem és sztem mindenki más is. Kívülrõl nekünk az a jó, ha izgalmasak küzdelmesek egy futamok, de a pilóta azt szereti, ha zavartalanul nyeri meg a vb címet!:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csá. Felraktam a RDDev 2011 mod-ot. Úgy ahogy kell. Megy is a játék minden tuti de NEM MENT. Létre van hozva az offline profilom és be is jelentkezek. Sõt az autómata mentés is be van kapcsolva. Mégis minden kilépéskor újból a spanyol pályán vagyok. Már régen volt ugyan ez a hibám, csak nem tudom hol leltem meg rá a megoldást. Valaki segítsen.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

mmovar
és neked az a kihívás ha gyengék a versenyzõk? érdekes hozzáállás...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

adam46
Vettem, holnap megcsinálom ;)
érdemes Tunngle-ra jönni, iszonyú gyenge játékosok vannak, alázom a ruszkikat, spanyolokat:D

Argo merre vagy? te kb fénysebességgel közlekednél közöttük:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Muttley
ecccceee mááá szóóótam :)
adam46, jó reggelt kívánok
56 nap múlva kijön az új gamma
banner 2011-re, plz

Just do it :)

Gatti
okés ;)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

[HUN]FaTaL
Egy patch van, az 1.01.

Gatti
egyébként melyik a legfrissebb patch a játékhoz?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Én sosem használtam a 2011-es mod-ot és már nem is fogom, mert jön nem sokára a hivatalos. Amúgy sem tetszett, hogy ott van grafikusan a DRS meg a KERS, de nem lehet használni. Akkor meg már inkább a hivatalos 2010. Mondjuk rajta van az Abu Dhabi mod, de az csak javított rajta.

Crome

Gatti
Feltettem én is az RDDev 2011 Modot. Hát az AI nekem nagyon nem jött be. Karrier módot kezdtem és a 2. futamon már di grassi vezet a virginnel. Valamint kovalainen is benne van az elsõ 3 ba. Legalább az erõviszonyokat megcsinálhatták volna rendesen. Ja és felraktam az 1.01 patchet de még mindig nem enged ki a boxból amíg el nem megy a mezõny :S kár érte pedig jó modnak nézett ki.

Legegyszerûbb, ha csinálsz offline profilt és persze engedélyezed az automentést a játékban.

Crome

jvl445
Sziasztok!Még új vaok a játékban és abban szeretnék segitséget kérni h hogyan tudnák én mentést csinálni a játékban mert nem tuok menteni.
Ha tudtok legyetek szívesek és segítsetek már.
Elõre is köszönöm!!!

Man TGX XLX

Üdv Mindenkinek ! Feltettem a javítást hozzá de a hang elment hogy lehet ezt visszaállítani? A dokumentum formulaone mappa hardvare settingsbe?
Mert amikor megyek futamot akkor csak tátog az illetõ mikor kienged a boxból! Segítsetek . Köszönöm .
Nekem legutóbb Suzukában volt esõ az idõmérõn, de én nyugodtam mentem a lágy gumival és csak akkor kelett cserélnem mikor már tényleg szakadt és állt a pályán a víz pllusz már nem bírtam elfordulni a sima gumival. Szóval nem tudom de én faszán megyek esõben is a száraz gumikkal :D

Nálam most legutóbb Hockeinheim-ben volt az esõ, ez sem volt olyan nagyon nagy, kb. közepesen erõs, de muszáj volt cserélni, mert akik pl. utánam jöttek ki 2-3 körrel, azok már eléggé csúszkáltak a pályán és valószínû én is úgy jártam volna. Így viszont amit a gép elcseszett boxikállást ki tudtam javítani, mert a jól idõzített interes kerékcserém miatt a 20. helyrõl feljöttem a 2.-ra. Mondjuk szemerkélõ esõben én sem szoktam kimenni cserélni. (Kivéve ha már kezdetektõl esik, mert akkor gyenge esõbõl is össze tud jönni annyi a verseny végére, hogy gondot okozzon.)

Crome

Nem tudom miért de nálam csak nagyon nagy esõben kell gumit cserélni. A kisebb esõben simán tudok menni a sima gumival is. Lehet hogy nálam van valami rosszul beállítva, de annyira nem zavar mer eddig a két évadból talán egy futamon volt komolyabb esõ.

Azt hiszem nálam is az lesz, mert ez így elég gáz. Remélem a 2011-ben ez javítva lesz valahogyan. Meg az is vicces, hogy el kezd esni az esõ, bemegyek inter gumikért, aztán pár kör múlva közli, hogy mivel statikusnak néz ki az idõjárás, ezért legközelebb ha megyek, akkor intert rakassak fel, miközben már az van rajtam. :-)

Crome

Én általában az alap kiállási taktikát meg szoktam változtatni hogy pár körrel hamarabb vagy késõbb jöjjek ki és így talán elkerülhetõ a nagy forgalom, mert ha nincs elég elõnyöd mindenkit elengednek hamarabb. :(

Ez boxkiállásos dolog borzalmas. 20mp-ig tartottak bent a 2. helyrõl kiállva, csak azért, hogy mindenki aki mögöttem érkezett elmehessen, aztán vághassak neki a 22. helyrõl a folytatásnak.

Más: ha R&D feladat van, amit P1-2 ben megcsinálok, de a P3-ban nem, mert sikerült figyelmetlenségbõl átugrani, akkor mi lesz az adott fejlesztéssel?

Crome

lol

Volt már ilyen valakivel?: Valencia-ban mentem, 10. helyrõl jöttem fel a 3.-ra, a verseny 50%-tól fast-re volt tekerve a motor. Erre az utolsó körben elkezdett lassulni az autó, mire begurultam a célba, már csak 10. voltam, mert addigra mindenki elment mellettem. Gondolom elfogyott az üzemanyagom, de akkor legalább szóltak volna a fülemre, hogy para lesz...
Így meg most "picit" csalódott vagyok. :-)

Crome

Mára is jutott egy kis bug: Heidfeld helyett ma folyamatosan De La Rosa-t emlegetett a versenymérnököm, aztán Valenciában ismét megbolondult az idõmérés, mert 17mp alatt mentem végig a pályán. :-S

Crome

Én elég sokáig nyomtam GP4-el és ott tényleg elég változatos volt a mûszaki hibák sora. Remélem sikerült majd ebbe a sorozatba is átültetni õket.

Crome

[HUN]FaTaL
Sepangot annyira utálom, hogy rövid versenyt nyomtam. Úgy látom a box bugot nem annyira sikerült javítania a patchnek, kb 6-an elõztek meg a boxban...

FrezeR
Van egy fajta hangulata amikor pl második vagy és eltelt már mondjuk 50 kör nem tudod befogni az elsõt, de egyszer csak észreveszed, hogy szép lassan csökken a hátrányod és egyszer csak hopp kiesett és nemsokára látod a füvön parkolni :) Anno a GP4-ben gyakran volt ilyen helyzet. Volt hangulata na..kellenek a mûszaki hibák anélkül kicsit steril az egész szvsz.

Én úgy gondoltam, hogy egy nem várt mûszaki hiba bárkivel megeshet. Nyilván ha valaki túlerõlteti a motort szándékosan, az essen ki. Meg attól még romolhat el a váltója egy élcsapat kocsijának is. Mondjuk meg lehetne csinálni arányosan, hogy a kis csapatok autói sûrûbben romoljanak el (tudom, kívánni könnyebb, mint megcsinálni). Olyanra már nem is merek gondolni, hogy esetleg néha nem mûködne a KERS, vagy a DRS. :-)

Crome

Palinko
mondjuk tavaly szingapúrban volt szép láng :D
én ezt a motor túl melegedést öngólnak érzem, mert már 2011-ben a legkisebb csapat autója sem füstöl el és pl Valenciában is 24-en értek célba senkinek semmi mûszaki gondja nem volt:D:D végülis legalább 1-2x az AI ki fog esni csakúgy, ha lesz ilyen funkció, sztem nem baj...

Totti5
Dehogy is. Kimi kinyírta a merci motrokat tudatosan!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Palinko
de azért lásd be kicsit reálisabb lenne mint most hogy fogod 1 esben végigversenyzel aztán le van szarva a motormelegedés semmi következménye. inkább így romoljon mint random.
Szerintem az életben is random esnek ki a pilóták, akár a legfontosabb helyzetekben, szóval aki mindig be akar érni a célba, az majd kikapcsolja a meghibásodásokat, már ha lesz benne egyáltalán ilyen funkció. Ha meg nem, akkor nem. :-D

Crome

Palinko
linkeld majd akkor azt a videót megnézném
Muttley
bannerban bõven érik az
évszám csere ;)

Just do it :)

lac coo
Mondjuk van egy video amiben már látszik a felrobbanó motor, állítólag elváltásnál csinálja...

Codemasters hozzáértést azért nem kérdõjelezem meg ilyen téren, ha lesz benne valami meghibásodás, az nem rF szerû random cucc lesz ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Palinko
nyilván majd utolsó kanyarban brühühûûû meg beszorul a fék, aztán megy is majd az uninstall :D
lac coo
Ebben a játékban újítás :)))

És hogy fogják gyûlölni az userek mikor random kiesnek a legfontosabb helyzetben :DDDED

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na meg a safetycar és már egész jó is lesz
Azt nem értem, hogy ezeket a ficsõröket már a 2000 elõtti játékok is tudták, hogy a píbe, lehet ezt 2010 után újításnak beadni ?
Az már haladás. Hozzájönne még mondjuk váltóhiba meg olaj vagy hûtéshiba, esetleg ritkán egy leesõ kerék és tökéletes lenne. :-)

Crome

dr Kotász
Az F1 2011 egyik újítása a készítõk ígérete szerint a mûszaki hibák lesznek. Ki lehet majd esni motorhibával.
Nohab
Néha egy két futamon azért bedurvulnak a dolgok. Suzukában nálam kiesett a fél mezõny.
[HUN]FaTaL
Mondjuk csak mediumon van, kezdésnek gondoltam jó lesz. Dehát ez gáz, néha lehetne mûszaki hiba is, fõleg a kis csapatoknál.

Talán az idei játék jobb lesz ebbõl a szempontból. :)

Nálam szoktak, de csak kizárólag baleset miatt, mert ugye egyéb mûszaki meghibásodás sajnos nincs (kivéve a defektet), ahogy arra itt már többször kitértem...

Crome

[HUN]FaTaL
Sosem esik ki senki még full távon sem? Bár még csak 2 futamot mentem, de egyiken sem esett ki senki, érdekes.

<#eljen>