| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Én is egyre gyakrabban, mostanában szinte minden alkalommal amikor leülök játszani, szembesülök egy olyan jelenséggel amire szerintem megintcsak nehéz okosta mondani, de azért leírom. Szép és jó minden, a szokásos hibáktól eltekinteve, de bizonyos, nem meghatározott idő elteltével el kezd oly mdon szaggatni a játék, ami addig teljesen simán futott, hogy a menübe is alig bírok kilépni.Tettem arra is próbálkozást, hogy megvárom, hátha helyreáll, mert valami történik esetleg a háttérben, de a helyett, hogy helyreállna a dolog, kis idő elteltével a játék is kilép magától.
A Program Data-ban a REPLAY file írásvédetté van téve, szóval nem azért kezd el szaggatni mert éppeb írna a vinyóra, no meg persze amikor meg nem volt írásvédetté téve és írta a replayt akkor sem szaggatott így, csúnya is lenne.
Azért nem kicsit bosszantó, mert így is ritkán van csak lehetőségem leülni, és legutóbb is karrier futam utolsó előtti körében kezdett el irgalmatlanul szaggatni, miközben a 3. helyen voltam éppen, így ment a futamom a kukába, kezdhetem előlről. Azt megelőzően egy 20% sima versenyhétvége alkalmával akadt ki 2/3 távon.
Utóbbi időben használok Free Tack-et. Lehet valyon köze hozzá?