• Reval
    "legnehezebb fokozaton, minden segítséget nélkülözve, nem találnak k ihívást"
    Ezt én se nagyon értem, hogy lehetnek ennyire gyorsak? Pl. ha nem KERS-es autóba ülök csak a mezőny középső, vagy hátsó részében tudok haladni (mondjuk olyan sokat azért ezt nem erőltettem). De hát mint ahogy mondottam betudtam ezt annak, hogy mások gyorsabbak nálam, vagy pedig nem mindíg a valóságot tükrözi a hozzászólásuk. A McLaren viszont tényleg jobb valamivel a többinél, vagy legalább is nekem könnyebben vezethetőnek tűnik. A racing line engem is csak zavarni tud, ezért nem is használom, és mindíg cockpit nézetben vezetek. Egyedüli segítségem a Trackir, így ha nyujtózom felfelé, akkor egy kicsit (minimálisan) magasabbról látok előe. Ez a pálya begyakorlásánál segítséget jelent.
    Én úgy vettem észre, hogy a féktávokon jobb tudok lenni az AI-nál, és ezen többet nyerek, mint amit a kigyorsításnál veszítek. És persze sok hibátlan kör kell ahoz, hogy a futam végén elfogadható helyen legyek. Ez nagyon fontos, mert a körönkénti időveszteség a végére jelentős különbséget okoz.