• Danecay
    Ja igen ezt a vonalat elfelejtettem megemlíteni, értem ez alatt a GTR, GTR2, Evolution (Race07), GTLegends. Ezek mellet persze ezek mellett elszórakoztattam magam pl. a Race Driver Grid-el, SHIFT-el, Colin-okkal és egyelőre csak a Dirt 2 -vel is.
    Na de visszatérve az eredeti témához, nem értem viszont, hogy egyesek, akik még az rFactorral is, épp, hogy megismerkedtek, ebben a játékban még legnehezebb fokozaton, minden segítséget nélkülözve, nem találnak kihívást (pl. KGyuri és lelkes, persze amennyiben a mester úgy kívánja, lelketlen csapata), míg én időnként csak küzködök. Fel sem merült volna bennem ez az egész, hogy ha egyforma visszajelzéseket olvasok a játék ezen részét illetően. Vagy van abban valami, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy az ember milyen segítségeket használ, vagy nem használ, vagy sokan valótlanul állítanak dolgokat saját fényezésük miatt. Ha a segítségek közül pl. vesszük a racin line-t, engem pl. az is leginkább hátráltatna, lévén elég pályaismeretem, minthogy arra figyeljek, hogy mikor kezd bepirosodni, ami persze nem is biztos, hogy korrekt támpont, hiszen beállításfüggő is egy egy féktáv, a race line pedig nem hiszem, hogy beállítástól függően változna.