| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Crome #11118 Nem mondom, hogy nincsenek benne hibák vagy hiányosságok és ne lehetne jobb, de én nem látom annyira gáznak, mint a cikkben. Most tartok az 5. évadom végén, minden futamot 50%-on nyomtam végig és 90%-ban élvezetes volt az egész. Persze volt, hogy egy futamot 2x is végigtoltam, mert ugye a mentés elszállt, sőt volt, hogy a 2. évadom vége felé úgy elszállt, hogy az egészet előröl kellett kezdenem. Bár ugye épp pár nappal ezelőtt elqrtam és egy futamot kihagytam, mert kiléptem belőle és utána már nem engedte újra lefutni. Ettől függetlenül én a cikkben említett bug-ok töredékével találkoztam csak és még mindig nem hiszem, hogy lenne jobb F1-es játék a piacon. Az, hogy jövőre meg mi változik lesz jobb vagy rosszabb benne majd kiderül. A felvezető és levezető körök annyira nem hiányoznak (persze ha lesz/lenne az nem baj), a SC jobban hiányzott anno. Az meg, hogy számomra meglepetésszerűen volt a múltkor egy futammegszakítás a játékban, csak pozitív hatással volt rám.
Várom a 2012-est, azért annyira csak nem ronthatnak rajta, hogy ne élvezzem úgy, mint a mostanit.