• Crome
    Szerintem nem lesz már, vagy nem valószínű, de sajnos nála is előfordul egy szezonban legalább 1x, hogy elszáll a mentés. Mondjuk azért az is vicces, hogy nálam a Magyar Nagydíjon ha nem állítok a gumitaktikán, akkor 4x hív ki a gép és felrak 4 kemény keveréket, de az utolsóból már használtat. Ok, hogy bele lehet avatkozni kézileg, de hogy lehet ilyen elszúrt taktikát belerakni alapból? A többi pályán nincs ilyen gond, ott az alap taktika is jól működik. Másrészt megfigyeltem, hogy ha kiütök egy bóját a pályán vagy egy táblát, ami mutatja, hogy hány méter van a kanyarig, akkor a következő körben már a helyén van.
    Jövőre viszont szerintem azt is bele lehetne rakni, hogy az időmérők után már ne lehessen belepiszkálni a setup-okba, mint az életben. Tehát ha száraz beállítással mentem időmérőt, akkor ne legyen módom betölteni a vizes futamra egy vizes beállítást.

Végül pedig tegnap nekem is előtt az iszonyat pixeles felszáradó ív, ami nem tudom mitől van. Azóta sem és az előtt sem volt szerencsére.